Arrow & The flash

Efter att ha sett Arrow nu det senaste veckorna så har jag ju kommit ikapp och jag såg säsongsavslutningen förra veckan kanske och Laurel har dött något avsnitt innan, tråkigt nog men det gjorde faktiskt Daimen Darhk också och det är jag glad över. Tycker att det har blivit lite väl mycket som händer just om honom och jag tyckteatt serien börja bli tråkigare att titta på faktiskt. Nu är han död och jag väntar på säsong fem. Vill fortfarande ha tillbaka Roy Harper som spelades av Colton Haynes men det lär väl inte ske direkt. Man får passa på att se andra serier när man inväntar att nästa säsong ska dra igång, det blir i början av oktober så medan jag väntar ser jag ikapp the flash.
 
Såg avsnitt 17 av 23 på andra säsongen så jag har sex avsnitt kvar med andra ord sen blir det att invänta på en ny säsong här också. I detta avsnitt reser/springer the flash aka Barry Allen och det är för att komma på ett sätt att bli snabbare. Inte så spännande avsnitt direkt men jag kollar ändå, hoppas det blir bättre med andra ord. Roligaste är det ju när Felicity kommer in från serien Arrow då. Den karaktären tycker jag om, varför vet jag inte riktigt men henne gillar jag.

Kommentarer
Postat av: Emelie Karlsson

Tycker båda serierna blir sämre och sämre. Men har verkligen höga förhoppningar för Arrows nästa säsong!

Svar: AA jag tycker det har blivit det jag med, det är inget nytt som händer i dem. Vi får hålla tummarna på nästa säsong. :D
None None

2016-07-30 @ 20:22:06
URL: http://fiktivaem.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0