Sjuk!!!

Har inte bloggat något idag pga att jag har blivit sjuk och orkar typ inte göra någonting, gick iallafall på skolan ändå och hade svenska,so och språk, fick tillbaka provet som jag gjorde förra fredagen och hade 93/97 riktigt nöjd asså och hade ju idh hög också, red Tibor och det var riktigt skönt när jag typ var helt slut, jag frös, hade ont i huvudet som att det dunkar till varje gång du liksom rör blicken. Tibor var faktiskt jätte fin idag, bättre än sist då vi körde jockey läder men aa, körde mycket sits idag och tempoväxlingar vilket Tibor gjorde skit bra.
Han var dock lite skvätten i hörnet där det stod hinderstöd och det är ju inte det bästa som Tibor vet, men det gick över ganska snabbt men när jag hoppade av honom  och ledde han något varv så började han igen, bushästen! :)
Har typ sovit sen jag kom hem vid 5 tiden och det blir ju ingen cup för mig i helgen, men ska försöka åka och kolla om jag har orken vill säga.
Dagens höjdpunkt var väl att jag skrev upp mig på både klubbhoppning med Exxet och tror jag ska hoppa 70cm men inte riktigt säker än och sen skrev jag upp mig på Elf i dressyr. (förmodligen L:C)
Tibor som jag red idag,
väldigt fin hest!
Exxet, som var häst men gått ner till ponny,
en väldigt söt och busig häst!
Som jag ska tävla på klubbhoppningen!
Elf, som ni förmodligen känner igen,
som jag ska tävla dressyr med! :)
Det finns verkligen ingen som är lika bra som dig,
du är och det kommer du alltid att vara,
Jordens underbara stjärna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0