New person on the blog!

Jaa som ni kanske ha läst så ska ja få blogga här på madickens och matildas blogg tillsammans mä dom! :D Komma bli ASAA nice jue! hoppas ni också tkr dä och inte typ bara "men orka hon!" så ja vill ju inte skrämma bort alla som läser denna bloggen ;) så hoppas att ni tycker ja gö ett bra jobb, så kommentera gärna om va ja ska förbättra och va ni vill läsa om, dä skulle hjälpa mig jätte mycke! Och ni komma också märka att ja är en ganska virrig person som lätt börja typ prata om annat och inte dä ja ska prata om ;) som t.ex nu.. madicken sa att ja kan börja berätta om mig och sånt i början, men va gö jah?? jo, börja prata en massa gojja :) men ajja börja väl mä en bild på mig så ni får ett humm om hur ja ser ut ;))







Som ni kanske ha fatta så träffa ja madicken och matilda på Näset, vi va på samma ridläger, ja kom där som ett mähä jah och typ undra va dom va för någe då :) eftersom både madicken, matilda, tim och alva kom från timrå så tänkte ja typ bah "dom komma nog bara va mä varann eftersom dom känner varann". men se så fel man kan ha :D madicken och ja börja typ prata om vars alla grejjs fanns och om vi hade vare här tidigare och så :))och sen vi lunchen satt vi alla vid samma bord och efter dä va vi mä varann hela tiden :)) dä va en fett nice vecka som ja hoppas vi kan gö om nästa sommar och ha MINST lika kul! ;)

Ja är då en "hästnörd" ja också, hahahahah, som rider för Kramfors Ridklubb (KFRK) och ja rider en lite storhäst som heter Zidane. Och nu tänker ni: "vadå liten storhäst??" "antingen är dom ponny eller storhäst." Jaa dä är ju så men Zidane är typ bara 5-6 cm högre än ponnymåttet så han bli en liten storhäst ;) Ajja han är iaf 7 år och vi har vare ute och tävlat lite förra sommarn. Bara hoppning då ja tykr dä är roligare än dressyr, men dressyren är viktig så ja tävla dä bara hemma på typ klubbtävlingar :)


Prinsen min♥



Åter till mig då.. Ja är född 1996 och ja är ett höst barn så ja är fortfarande en fjortis.. hahah Men asså ja får ofta höra att ja är glad och positiv och så, hoppas dä stämmer! hahha nö men ja är för dä mesta glad och social.. ÄÄLSKAR att prata mä folk, innan ja riktigt ha lärt känna dom eller ja ha prata mä dom ett tag kan ja va ganska blyg, men sen är ja nästan översocial.. (a) heheh ja älskar att hålla igång och sporta mm.. förutom ridningen håller ja på mä slalom och fotboll också ;) men om ja ska chansa så tro ja att ni mest komma få höra ridningen och hästarna för dä är dä ja tkr är roligast :D men ibland kanske dä komma nåt inlägg om fotboll är slalom också ;P

Familjen då: Klart ja också ha en familj som alla andra ;) en mamma, en pappa och min storasyster Amanda, hon flytta hemifrån förra året så nu är ja alldeles alldeles ensam :'( hahha nejdå, men visst sakna ja hon sjuukt mke men ja prata mä hon på skype nästan varje dag så dä går bra :) hon bor uppe i Tärnaby nu iaf och gå på skidhemmet där. Dä är många som frågat om ja ska gö samma sak men ja vill inte.. skulle sakna hästarna alldeles för mycke! Vet inte om ja skulle klara ett år ens.. så va äre för mening liksom?



Min finaste prins och jag! ♥


Nu har ni kanske fått en liten bild av va ja är för slags typ ;) om dä är nåt ni vill veta om mig eller nåt ni vill veta mer om så äre bara att kommentera så ska ja svara så gott ja kan :) haha vart ett långt inlägg men ja hoppas ni tyckte dä va bra!
See ya! <3



/SofiaE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0