Stallet, skolan och ridpass!

Nu får jag skäll av syrran då jag inte bloggar tillräckligt mycket, hon säger att det är bara hon som gör inlägg hela tiden! Håller inte riktigt med men ah.

Först ridgym och hade Greger och hoppade. Vi hoppade inte så högt utan tränade på att komm rätt på hindret med jämna fina språng och så och jag hade turen att ha Gregory! :) Haha, fram ridningen var han skitseg och ville inte alls gå frammåt men det blev det ändrig på när vi började hoppa. Riktigt nöjd över lektionen om jag jämför med gårdagens så glad för det iaf :) Sedan åt jag lunch på stallet med min vän Felicia och sedan tog vi moppen till skolan. Hade matte, biologi och sedan hål och sedan historia som blev inställd! (Y)
Sedan tog vi moppen tillbaka till stallet. Gjorde inte speciellt mycket där, gjorde Felicia sällskap medans hon mockade, sedan skulle hon rida och då gick jag och väntade på att min moster, kusin och syster skulle komma. Pratade en lång stund med Ida (ridlärare) också fick jag reda på att åldern på Donald inte alls stämde, han är nu fyra år alltså född 2007 och alla har trott han varit född 2005. Känns inte alls kul, som han har fått kämpat och gått barnlektioner, men nu hoppas jag det blir mycket lugnare för han. Iaf så har han fått vila nu och står i karantän med ett sto som inte ridskolan vill ha. Så imorgon ska jag hälsa på han där i stallet och kanske pyssla lite med han :').


Du är finast min prins!♥
Och du och jag, det är så det ska va! =D


Kommentarer
Postat av: Mikaela

Va? vill dom inte ha kvar de bruna stoet som går i karantä hagen? :o äre för hennes bulder på magen? :/ hon är så vacker bortsätt från det

2011-09-30 @ 15:12:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0