Skolan,stallet,träning åh resten....

Skolan som vanligt började dagen med att kolla på när några 8:or hade idrott och spelade basket med michelle, vann med 21-0 då som vanligt vinner ju jag, sedan hade jag svenska och jobbade med Charles dickens.
Efter svenskan spelade jag basket med svensson och fifa och vann som vanligt, två gånger körde vi 21 elr basket. 
Lektion:SO prov tydligen om andra världskriget och detta va skit svårt från början med sedan så gick allt skapligt.
Lunch åt en hårdbrömacka och sedan hade jag choching samtal med Pia, sedan prov (test) på tyskan om lite grammatik som är så jävla svårt och sedan om sommarlovet.

Slutade ju tidigare som att man fick gå när man var klar med det och då var det idh och då hade vi sittsträning på Gregory och Linnie, ville ju såklart ha Greger men som att jag var än av dem största elr längsta fick jag ta Linnie samma med Linnéa. Men det gick ju också bra, bara att hon är lite skumpigare men men.
Iallafall så gick det jätte bramed sittsträningen, hade Matilda och jag fick sitta ett steg och stå två steg utan stigbyglar som var riktigt svårt men nog klarade jag det.
Det var nog det svåraste, men linnie va inte så skumpig som jag trodde och jag blev väldigt nöjd, körde ju även lite andra övningar som var lite enklare t.ex. rida lätt utan stigbyglar och händerna rakt upp, rakt fram osv.
Det var riktigt skoj med andra ord!♥

Efter idh var det bara och vänta bytte om till fotbollskläder gick in i stallet och hjälpte barnen och sedan så va jag med elf innan det då, tiden gick och det var dax för träning.
Ganska lugn träning, körde lite teknik övningar, lite frisparkar och dem vart riktigt bra dom jag la och sedan spelade vi lite match.

SÅ himla taggad till dm matchen på söndag den 9 oktober!♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0