Vecka 34

Har varit usel uppdatering vilket man uppenbarligen ser då jag inte skrivit något sedan i söndags. Den här veckan har det inte funnit något intressant att skriva om. Hade tenta både torsdag och fredag så dagarna innan mån-onsdag har gått åt till att plugga. Har både pluggat hemma och hos en kompis en kväll så just nu hoppas jag på ett mirakel att jag ska ha klarat båda två, det återstår och se. Resultat får man väl inte förrän drygt en månad senare. De tre sista bilderna är från en promenad, tog en paus från allt pluggande en dag då man blir helt slut att sitta en hel dag.
 
I onsdag var det även stallet för min del, ett bra ridpass på Kupido. Ett sånt här ridpass man aldrig vill ska ta slut och man är bara så glad och känslan när allt bara går som man vill. Vi red fram ute i skogen i både skritt och trav innan vi gick till paddocken. I paddocken red vi på en aning mindre yta, red serpentiner och fick rida lite fritt så det blev även lite skänkelvikning för Kupdio och mig. Avslutade med lite bommar tillsamman med träningsgruppen och Kupido kändes riktigt bra och fin, mjuk och väldigt lyhörd. Han gjorde precis allt jag bad om, det bara flöt på och då känns det extra tråkigt att det inte blir någon ridning på honom nästa vecka. Det är vekligen jätte tråkigt men är annars alltid där och att vara borta en gång på kanske 4-5 terminer det får jag stå ut med.
Igår var det fredag och började dagen med tenta och sedan åkte vi en och nu är man fri från skolan en vecka innan den drar igång. Lite semester kan man säga men först måste man ta sig igenom en stalljour. Åkte upp till stallet på eftermiddagen/kvällen och knutarna inväntade tills vi kunde fodra hästarna plus att A och B skulel komma hem. Alltså Avalon och Boye kom hem från betet igår och när det landat i stallet så kvällsfodrade vi båda stallen innan vi åkte hem och såg EM i hoppning lagfinalen som gick. Efter att Sverige låg etta efter två omgångar så slutade dem med ett silver och Peders tre felfria ritter gör att han nu är i fortsatt ledning inför finalen imorgon. Synd att man har jour....
Lördag och klockan ställd något efter sex tiden och vid sju var man på stallet och det var dags för jour. Det började väl inte så bra, fick skav medan jag höll på att gå ut med hästarna vilket inte var så kul men det är ju bara att fortsätta gå. Efter att alla hästar var ute så kunde jag konstatera att fyra skavsår/blåsor hade jag fått, bytte självklart skor men det känns ju endå. Jag håller tummarna på att blåsorna hller sig till jag har klarat av jouren, bara en dag kvar nu. Jouren har gått bra men det är väl lite tungt att veta att vi är så få men vi kämpar på, det tur man trivs så pass bra på stallet. Nu ska jag borsta tänderna så jag är redo för att hoppa i säng sedan, hyfsat trött efter dagen och det är bara att sova och kötta på likadant imorgon. Vi höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0