Lyxar till det..

Alarmet stod ställd på tio över åtta, jag snoozade en stund innan jag gick upp och tog lite frukost. Sedan bar det av mot skolan för lite PM skrivning. I har väl kommit en bra bit på vägen men har lite kvar att skriva. Sätter mig en stund innan jag går och lägger mig ikväll hade jag tänkt också får man se vad som blir kvar.
Efter skolan så blev det glass i stora lass, skar upp en banan, la på lite colasås och toppade med lite strössel. Gott vart det och det var bra länge sedan man åt glass. Klockan började närma sig träning och jag hade ätit lite middag innan så var fit for fight. Dock var det inte roffe som höll i passet utan det var Ingela som stod för träningen och det var lite annorlunda övningar men jag kämpade på. Känslan efter är ju bäst om man säger så, just där och då vill man bara att allt ska va slut någon gång.
Efter att jag tränat blev det lite kvällsfika skulle man kunna kalla det. Det satt väldigt fint efter dagens träningspass och jag är taggad inför morgondagens ridpass. Det lär bli skoj.
Klart man måste avsluta med denna skönhet till kisse man har, bästa!😽

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0