Första prao dagen avklarad...

Då var först prao dagen avklarad och den gick riktigt bra, började kl 13-16 och vi började dagen att städa hela stallet+sadelkammaren och sen får man denna känslan när några ska rida, hela stallgången skitig men sen så kollade vi igenom alla hästar och alla såg pigg och kry ut, sen fick vi fika, fast vi spelade kort då vi inte hade något fika med oss och sen sopade vi stallet igen och sen var vi med på en ridgrupp och kommentera hur dom red, vad dom var bra och vad dom behövde träna på:)
Sen slutade vi i princip, och då åt jag och hängde med alice ett tag sen åt jag och sen spela vi kort i cafeterian, ett gäng som vi var och sen rann tiden iväg och jag gjorde iordning Kupido som jag skulle rida.
Det var dressyr och han var väldigt lung jämfört med vad han brukar vara och han var jätte fin i galoppen och allt, väldigt nöjd, som i fredags gick det skit, verkligen jätte dåligt.
Nu måste jag käka något och imorrn blir det upp klockan 7 elr kvart över 7 och åka till stallet när jag är klar för att rida kl 8 på Exxet förmodligen, elr Suzuki! :)
Kupido som jag red idag! :)
image description
Exxet som jag ska ha imorrn om det inte blir nå ändringar! ;)

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fina hopp! :D

2012-03-23 @ 19:03:19
URL: http://thematildao.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0