Ridning, skolan och lite mer.

Först skola som vanligt, hände inte så mycket spciellt. Hade typ tyska, hundra timmar matte och fysik. Sedan till stallet. Hade Elin och Matilda idag på lektionen då Anneli inte var där, hade iaf Donald som kändes sådär genom hela passet. Början väldigt stel men sedan då vi körde några övningar så red vi också lite fritt och fick han lite som jag ville ha han. Märker att det ger mycket bättre resultat. Iaf så hade vi något konstigt fast rätt kul ändå, vi skulle rida med en hand och hoppa ett litet hinder sedan göra halt och rygga, sedan efter det så öppnade vi en grind och sedan tog vi en flagga och red slalom. Typ de och Donald var duktig, lite rädd för grinden men tillslut gick det! Älskar verkligen den lilla ponnyn, men snart är man väl av med honom :/ Kommer inte bli kul alls.

Iaf, imorgon så ska jag rida Respit, och det kommer redan gå skit det vet jag och det roliga var att de andra fick byta häst utom jag, vilket är väldigt konstigt för jag är typ minst och har den största hästen av oss som också är ganska grov, aja hua säger jag bara hoppas verkligen att det är sista gången jag får rida henne.
Sedan så åker vi till skolan och har matte sedan slutar vi, fast klockan 18.00-20.00 ska vi vara på Mittuniversitet med skolan och gå på någon föreläsning om kemi, kul va? Aja, det blir typ min dag imorgon, och från skolan så åker jag Felicia och Anna till stan och går där en stund och väntar av tiden, smart va! Hihi men det var typ allt! :)


♥♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0