Madickens svar till frågestunden!

Jenniefer
vad är det bästa som har hänt er?
Svar: Ja, bra fråga. Lite svår faktisk, men det var väl när jag började rida och när vi köpte hunden och katten, sedan något som gjorde mig väldigt lycklig var när jag hittade Nellie och vi bestämde för att hälsa på henne. Bland det roligaste jag gjort faktiskt och det var jättekul! Hoppas du blev nöjd med det svaret.
vad vill ni uppnå med ridningen, alltså vart vill ni komma ? :)
Svar: Just nu så vill jag komma frammåt med Donald och iaf hoppa en bana på 80cm. Vilket jag tror kan ta ett tag men jag har ju som sagt ett år på mig så det borde vi klara. Sedan så vill jag naturligtvis ha en egen häst i framtiden som jag ska tävla och sedan får man väl se hur långt man kommer med den. Men först och främst att skaffa en egen häst.
vad är det värsta dom har hänt er när ni har ridit ?
Svar: Inget farligt har direkt hänt när jag ridit, har väl åkt av några gånger men inte så många gånger och aldrig gjort illa mig så farligt. Så kan inte svara på den frågan riktigt!

Moa
Vad är de bästa med er ridskolan & hästarna ni rider?
& vad är mindre bra med båda? :)
Svar: Det bra är att vi har en superfin anläggning och ja har rätt bra hästar/ponnyer. Det bästa med Donald är att han är supersöt och jättesnäll att rida men svår. Men sedan gillar jag att han älskar att busa vilket jag också gör! :D
Det mindre bra är väl att det går mycket skitsnack runt om i stallet och att man verkligen ska hålla sig till "sin häst". Det mindre bra med Donald är väl att han är ungponny och kan inte så mycket men vi kämpar på och han är rätt dum, inte så smart om vi säger så! ;)
Vill bara berätta att det är inte så att man inte trivs på våran ridskola för den är riktigt bra och vi har typ allt, och jag skulle inte vilja byta till någon ridskola i närheten direkt, utan jag är glad över det som är och det finns faktiskt mycket goda vänner i stallet också! Så stallet är en plats man typ alltid är på.

Birna
*hur kom det sig att sofia började blogga med er? hon är ju inte en 'knut'. ;)
hehe en lite random fråga men vad ska man fråga då?
Svar: Jadu, kommer faktiskt inte ihåg men jag läste Sofias blogg som hon la ner och för att vi skulle ha mer kontakt erbjöd jag henne att börja. Vi har ju också tänkt då bloggen heter knutarna om att göra en ny blogg med ett namn som vi alla går under, men det har inte blivit av.
Är det så att någon annan skulle vara intresserad att blogga med oss så är det inte helt omöjligt.
*har ni någongång åkt utomlands? isånna fall vart?
Svar: Ja, jag har varit i Norge, Danmark, Finland och Cypern.
*vad är eran högsta dröm?
Svar: Att få en egen häst och att det gick att spola tillbaka tiden då man hade en lång framtid på ponny! ;)
*vad vill ni jobba med om några år?
Svar: Ingen aning faktiskt. Men jag vill ha ett bra jobb som jag trivs med och tjäna bra med pengar! :)
*hur ser era liv ut om 10 alternativt 20 år?
Svar: Ingen aning här heller. Det får väntas och se.

Fanny
Hej.
Har ni egen häst?
Svar: Nej
Hur många dagar i veckan ruder ni?
Svar: Varierar lite, men två dagar + tävlingar och ibland något annat.
Red förut mer då jag red en kompis b-ponny.
Vad har ni för djur?
Svar: En hund av rasen Amerikansk Cocker Spaniel som kallas Meicie, och en katt av rasen Brittisk Korthår som kallas Mallis.
Har haft fiskar.

Anonym
är ni singel?
Svar: Ja

Alva
1. Hur länge ska du rida ponny :)?
Svar: Ja, jag ska rida ponny hela nästa år som det ser ut just nu. Har ingen storhäst som jag känner att jag vill satsa på utan känner att det är bättre att rida ponny tills just den storhäst som jag passar på. Men vill naturligtvis rida Donald så länge som möjligt och det kommer bli svårt att byta upp till storhäst och lämna Donald.
2.Om du skulle köpa en häst hur skulle den se t då,Beskriv mycket tack :)?
Svar: Som du vet skulle det vara ett sto, en smäcker häst som inte är allt för hög i manken. Färg spelar inte direkt någon roll, men vill att den ska ha jämna tecken exempel på ben och så. Sedan vill jag ha den rätt pigg som fungerar bra till både dressyr och hoppning.
3.Vilken storhäst tyckker du du om mest ;)?
Svar: Har inte ridit så jättemånga men Gregory och Mikron gillar jag att rida.

Karin/Alice
vad tycker du om dom här människorna:
moa wikstrtröm?´
Svar: Känner henne inte så bra, men hon går på ridskolan och gillar typ Romeo och Sarah, det är det enda jag vet.
jonna svelander?
Svar: Känner heller inte Jonna så bra, men hon har egen ponny och kämpar på bra med han då han brukar vara rätt tjurig. Hon red förut på ridskolan och har nu ponnyn i privatstallet så jag hejjar väl ibland på henne.
felicia jönsson?
Svar: Ja, en utav mina bättre vänner, går i skolan med henne och vi arbetar mycket tillsammans. Hon rider hon också och så umgås med henne i stallet. Hon rider väldigt bra och är supersnäll! och vi har nästan alltid kul! ;)

Sara
Hur många besökare ungefär har ni per dag? :)
Svar: Det beror lite på men, runt 25 besökare. Sedan varierar det upp och ner!

Emelie
Lägg in filmer då ni rider!
Svar: Alltså det skulle vi bara vi kunde fixa ihop några filmer då vi inte har någon som filmar så ofta, har endast från hopptävlingar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0