Första snön!

(null)
Måndag - Vaknar upp till att marken har blivit vit vilket innebär att det är första snön för Mitzie. Hon verkade glad över att få springa runt ute i den lilla snön som hade kommit. Blev uppe någon timma och medan jag satt uppe med henne kollade man självklart serie, man passar på varje tillfälle man får. Sen blev det en powernap för lillan och hon klev upp igen vid elva, ut och kissa emellanåt och sen blev det lunch och skola. En föreläsning mellan 13-16:00 sen blev man hemma med hunden på eftermiddagen. 

Tisdag - skola hela långa dagen och vi blir bara färre och färre på föreläsningarna. Alla andra åker hem nu vid jul. Hade två föreläsningar idag, så en heldag på skolan vilket innebar att vi om dit nio och slutade fyra, på sista föreläsningen var vi sex stycken kvar. Efter skolan var vi hemma med hunden sedan skulle vi in till Birsta för att handla julklappar men kom hem tomhänt.

Onsdag - sista föreläsningen innan jul och första julbordet om man ska säga så, ingen större hit men  det lär ju inte vara sista för den här julen. På eftermiddagen var det stall och det fick ett eget inlägg. 

Torsdag & Fredag - Ett pulserande finger som gjort ont  större delen av natten och har inte lyckat sova om jag säger så. Somnade mer eller mindre på morgonen och klev upp efter ett någon gång. Alla fingrar blev typ svullna, andra mer men har försökt och röra så mycket som möjligt trots att det står emot. Det är ju en nackdel att få det precis där man  böjer fingrarna men det läker tillslut. Har gjort ett par fynd till julklappar och har den större delen klar, kanske ett kvar innan jag är helklar. Julkorten är utskickad och majoriteten av julklappar är inslagen. Idag är det dags för klubbhoppning så bara hålla tummarna att man inte får ett nytt skavsår men skam den som ger sig.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0