Tre pigga hästar på en och samma gång!

Det här vädret alltså, från sol till regn och regn till sol. Vi åkte till stallet på eftermiddagen när det var sol men den var inte framme länge däremot klarade vi oss från regn iallafall så man får vara glad för det. Kom till stallet strax innan fem och Karin hade kommit tidigare så stallsysslorna var klara och hästen redan borstad. Vi hade bestämt oss innan att vi skulle rida ut och två blev tre. 
 
Vi red ut tillsammans, jag, Madicken och Jonna. En uteritt i alla gångarter och på en väldigt speedad Avalon men alla verkade vara pigga eller om de taggade upp varandra. Det var bokstavligen full fart i bena från början till slut på Avalon och han kunde nästan bara galoppera under denna ridtur. Glädjeskutt lite här och där men vi höll oss därbak och varierade tempot lite emellan åt men man vill ju inte hamna för långt efter säger Avalon som gärna hade sprungit om dem vissa gånger. 
 
Nu har dem sprungit av sig bra iallafall och imorgon blir det en uteritt och sedan lite trim på plan men det beror på hur vädret visar sig vara imorgon. Tanken är att åka till stallet på förmiddagen och sedan ta tag i inlämningsuppgiften för att komma igång med den som ska in på fredag.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0