Klubbtävling för Kupido & dressyrtrim för Avalon

Fick vara lite ledig igår, inget stall och inget plugg för den delen heller, plugget var verkligen skönt att kunna ta en dag ledigt ifrån. Farmor och farfar var hit en sväng på förmiddagen och på eftermiddagen var vi hos mormor och morfar. Morfar fyller år om några dagar, på tisdag för att vara exakt så släkten var där och fira honom, åt middag och så. 
 
Idag var det första klubbhoppningen sedan hästarna kom tillbaka från betet. Väldigt få tävlande så dagen gick rätt fort och man var väl hemma runt halv tre. Började med att vara funktionär de första två klasserna, kollade lite och ändå kändes det som en evig väntan på att det skulle bli 90cm. Kupido fick röra sig lite ute efter hans första runda, red inte fram honom så länge eftersom han redan varit inne en gång innan. Rev första hindret och resten av banan hade han bättre koll på hovorna. Det blev lite av och på vissa delar av rundan men det är bara att ta med sig och göra om göra rätt. 
Hämta tillbaka andan medan man gjorde lite stallsysslor för att sedan rida den gula. Red ute i paddocken då jag hade vädret med mig, lite tråkigt att inte klubbtävlingen var ute men men det är som det är. Skrittade fram honom med lite tankesätt kring start och stopp och i traven börja jag lägga in volter utåt på kortsidorna och inåt på långsidorna. När vi var varma i kroppen så blev det lite skänkelvikning på ena sidan och galopparbete på den andra.
Till middag idag blev det tacos, gott och nu sitter man och överväger om man ska ta fram statistikboken och läsa på lite till duggan men det är ju inte så värst kul det.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0