Dagen och gårdagen i ett och samma...

Kom upp från duschen för nästan två timmar sedan efter att ha varit på stallet och trimmat Avalon. När jag värme upp la vi in mycket övergångar för att han skulle tänka framåt och lite volter emellanåt. När vi kändes oss varma påbörja vi en övning, red fyra serpentinbågar från ena sidan till den andra och red öppna på långsidan. Rullade på med den övningen ett tag då det blev varannat höger och vänstervarv efter serpentinerna. När det kom till galoppen tänkte vi bara framåt. Efter de fått pausat så fick han jobba lite på en volt och ett mindre fyrkantspår och vi galoppera över en bom som endå var framtagen. På fredag blir det eventuellt lite markarbete för både Avalon och Boye.
 
Det har inte bara varit stall utan tidigare idag så har vi varit på skolan, hade föreläsning 10-12 ungefär och sedan tog vi lunch. Fortsatte att jobba med inlämningsuppgiften fram tills det kom en hel klass med civilingenjörer så vi gjorde klart diagrammen och spara ner dem, åkte sedan hem för att fortsätte en stund innan det blev stall för oss.
 
Igår var det enda som är värt att nämna, stall för knutarna och vi åkte dit fixade stallsysslorna innan vi red ut. Hästarna var väl inte lika pigga som i söndags men motorn fanns iallafall hos Avalon, krut finns det gott om det gäller bara att använda den på rätt sätt också var han lite lätt i baken. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0