Ett och två...

Onsdag - Tentan vill jag knappt nämna, bara hålla tummarna på att resultatet visar tvärt om gentemot hur det kändes att göra den. Stall på eftermiddagen och medan syster red B så blev det lite plugg för min del. Har nämligen en till tenta på fredag, så idag blir det till att plugga konstant.
 
Häst nummer ett var Kupido och det var sista ridpasset innan lokala. Han kändes riktigt seg i början men när jag fått igång honom blev han väldigt avslappnad. Hoppade några linjer och bågar  och avslutade med en bana. Kupido sköter sig som vanligt när piloten gör som den ska men han var lite mesig mot vattenmattorna idag men bara åt ena hållet. De stack ut lite mer åt ena hållet och det såg Kupido men förstår inte varför, han har hoppat de tusen gånger och bryr sig inte om det när det kommer till tävling. Samtidigt är det bättre han fjantar sig på träning och sköter sig på tävling.
Efter ungefär 40 minuters vila så var det dags för hoppträning med Avalon. Han gör det bra även om han har lite egna idéer ibland, helt otittig på hinder kan jag konstatera iallafall. Han hoppade över vattenmatta för första gången idag och det gjorde han som att han har hoppat det förr. Tror han tycker det är lite kul med lite annorlunda hinder så det inte blir samma samma hela tiden.(null)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0