En, två och tre hästar ridna...

Stallet hela kvällen, tre hästar riden och det var ju bara att börja göra iordning den första när jag kom till stallet. Stallsysslorna hade Karin precis hunnit klart med så det var bara till att rida för min del. 
(null)
Avalon - Det var han som var först ut och jag red ut i alla gångarter i sällskap med Natalie och Boye sedan fortsatt jag lite mer inne i ridhuset. Han vilade igår så tyckte att han kunde få jobba lite till och han var med på min idé. Avalon kändes pigg och glad, någon bakutspark ute i skogen men det var av glädje tror jag. Han kändes fin och blev rund, riktigt roligt att han känns så bra men mindre kul att vår tid börjar gå mot sitt slut. Vi får ta vara på de sista veckorna innan flyttar. Det kommer bli tomt.
(null)
Kupido - Sen var det träningsgruppen, min lektion på Kupido och den gick väl sisådär om jag ska vara ärlig. Sista ridpasset på honom innan klubbmästerskapet som är i helgen. Har väl ingen bra känsla inför KM direkt utan just nu hoppas jag på ett under men nog ska vi göra vårt bästa, mer kan vi inte göra. 
 
Amie - Direkt efter Kupido var det dags för den tredje och sista hästen för dagen. Det var två bommar framlagda på volterna så använde mig lite av dem och försökte hitta en bra rytm på henne. Det går bättre ju längre jag rider, tar ett tag innan jag kommer in i hennes ridning och tror vi båda måste bli varma i kroppen innan vi båda slappnar av. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0