Ponnyryttare hela dagenđŸ€—!

Stötte pÄ ett ensamt rÄdjur pÄ vÀgen till stallet idag men det var faktiskt inte det enda vi sÄg..
Vaknar upp cirka fem minuter innan alarmet ska sÀttas igÄng, stÀnger faktiskt av det och kliver upp direkt. Det hÀnder inte ofta utan jag Àr vÀldigt bra pÄ att snooza men skulle trÀna vid tio tiden sÄ jag ville ju vara lite pigg inför det. Tredje och sista styrkepasset för den hÀr veckan och nu blir det vila tills pÄ tisdag om man bortser frÄn ridningen. Har varit rÀtt mycket med hÀstarna nu ocksÄ dÄ vi Àr hÀstvakt men det har ÀndÄ rullat pÄ med alla hÀstar, de har skött sig. Visst tar det tid men det Àr ju helt klart vÀrt det, sÄ hÀrligt att vara i stallet och extra skönt nÀr man har vÀdret pÄ sin sida och hÀstar att rida. Nu pÄ helgen har vi ocksÄ haft gott om tid nu nÀr vi varit hÀstvakt sÄ Àr det dubbelt upp men det kan aldrig bli för mycket hÀst för knutarna, nej nej. 
Stallsysslorna först och sedan fick ponnysarna komma in. Det blev en uteritt lÀngst lögdövÀgen med de tvÄ ponnyskimlarna och de Àr verkligen hur snÀlla som helst. Inga konstigheter utan det var tvÄ snÀlla killar och tvÄ knutar i ett bra ridvÀder och ingen snö idag, det tackar vi för. 
Sedan bar det ivÀg till ridstadion för att rida ytterligare en hÀst, red ut Avalon och syrran red Boye. Vi hann inte komma lÄngt förrÀn Avalon fÄr syn pÄ ett springade rÄdjur och flÄsar som bara den, han blev alldeles till sig och man kÀnde hur hjÀrtat slog. Han mÄste bara har varit pÄ tÄrna för aldrig sett honom reagera sÄ dÀr men vi red ivÀg till snÀgden dÀr Avalon började med lite bus men det var bra att komma dit sÄ han fick springa av sig lite, för det var full fart i honom. Jag hoppas han har kvar lite krut till imorgon dÄ vi hade tÀnkt skutta lite. Det tror jag han ser fram emot, kul med lite bommar och hinder.

Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0