Träningsvärk = mer träning

Torsdag
Förstår inte hur dagarna bara rinner iväg, jag hinner aldrig blogga förrän klockan är efter tolv på kvällen och det är ny dag och nya tag. Det blev ingen skola på torsdag och kanske var det lika bra, var inte direkt någon lektion så det känns bra att man inte hamnar efter. Så vad hände egentligen på torsdagen, jo men man fixade lite med mobilen på morgonen, kollade på tv och åt god lasagne till lunch. Sedan började jag ta ur mina lådor, kasta det som jag inte behöver och det fanns en hel del saker att slänga. Köpte ju nytt skrivbord för ett tag sedan men har inte fått upp det då jag inte tagit mig tid dessutom finns det inte lika mycket plats till förvaring men det som bara är skräp ska ändå kastas så en rensning behövdes. Hann väl hälften av lådorna och sedan var det typ dax att göra sig iordning för ett träningspass. Det var dags för styrkepass två för denna vecka och det blev lite mjölksyra i armarna på slutet kan jag säga. Är väl svagare i armarna än benen och därav får jag mer träningsvärk i överkroppen/armarna men det går nog över. Det var inte lika många på detta träningspass, elva stycken ungefär och desto färre desto bättre tycker jag. Mer plats och mindre ögon, nä men det är skönare att vara färre helt enkelt. Egentligen har jag inte riktigt tänkt mig själv gå på träningspass men det blir lättare att ta sig tid när man har en tid att passa helt enkelt. Efter jag tränat så hann man nästan bara hem för att göra sig iordning och åka upp till stallet. Madicken skulle hoppträna och jag var sällskapet som fick hjälpa till med stallsysslorna. Det var lite blandat mellan bommar på böjt spår, sockerbitshinder på serpentinbågarna och en serie längst medellinjen.  Hoppträningen gick bra för syrran, hon satt kvar i sadeln även fast han blev lite busig. När vi kom hem så var klockan rätt mycket att vi åt middag på en gång vi kom innanför dörren. Satt oss framför tv:n och åt, där blev vi kvar tills vi gick och la oss.
Fredag
Det blev körit och ont om tid med alltihop, på eftermiddagen fick vi reda på att våra nya klubb/tävlingsjackor var klara och redo att hämtas så vi åkte in dit så fort som möjligt. Sedan till stallet för att hinna rida ut Darwin och Boye innan banbygge och innan det blev kolsvart. Det var väldigt blåsigt men hästarna var snälla, Darwin var lite på tårna men med hovarna på jorden. Sedan blev det dags för banbygge och därefter hade vi stallsysslorna kvar innan hemfärd.
 
Lördag
Det blev en lång jobbdag på stallet, jobbade de två första klasserna och det blev långdaget och andra klassen var inte klar förrän klockan var typ tre. Efter det passade vi på att smörja allt både till mig och Kupido, göra honom snygg inför morgondagen. När tävlingen var slut så kunde Madicken trimma Boye för att därefter kunna duscha honom innan vi åkte hem. Så i det stora hela så har vi varit på stallet hela lördagen, från morgon till stängning. Nu ska jag hoppa i säng och vara utvilad inför morgondagen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0