från igårkväll fram till nu

Det där med att lägga mig i god tid, det blev inte direkt så igår utan det blev mycket senare än tänkt men det var värt det. Kusin var med några kompisar hela kvällen igår och hörde av sig för att fråga om vi skulle dit och skrämma dem. Hon fick inget riktigt svar tillbaka då vi tyckte det förstörde om vi skulle åka och skrämma dem, vi tänkte att de var mycket roligare om dem inte visste att vi skulle komma. Så vi åkte mot böle skola vid elva tiden och sedan gick vi mot huset där dem var. Det hörde väl inte precis allt vi gjorde men ringklockan missade dem inte, det var då det allt startade. Jag ringde på dörrklockan/ringklockan och sedan när dem öppna fanns det ingen utanför dörren och man hörde hur dem började bli skraj därinne och man hörde dem rätt mycket när dem pratade inifrån. Det var lixom "Nä, vi kan inte gå ut" vi var väl ute i drygt en timma och det var varmt att sprungit fram och tillbaka men nu är allt halloween skrämmande över för iår. När vi kom hem så var det nästan rakt ner i sängen. 
Idag vaknade jag någon gång efter klockan nio, syrran och jag skulle hoppträna så vi började med att hämta upp kusin som kunde fota. Men som alltid blir det sjukt dåliga bilder för att vi är inne, finns ingen bra inställning vad jag vet om på vår kamera eller är det helt enkelt fel färg på hästen att det gör bilderna dåliga. Här har vi en av dem bättre som jag tänkte att jag var tvungen att lägga upp. Vi började inte dagen med att hoppträna utan först blev stallsysslorna uppdelad så jag behövde bara fixa all mat åt Boye så det gick fort. Därefter hann vi kolla lite på när ponnysarna hoppträna och sedan var jag ut och hämtade in Kupido och sen var det fika och teori i cafeterian innan vi gick ner och gjorde iordning hästarna. Jag var helt själv i mitt stall idag, det var bara privathästar i min grupp så det var ensamt i stallet men det gick det med. När jag började rida fram Kupido så kändes han inte alls bra, tyckte inte han lyssnade på mig och han satt typ fast i sidorna och jag försökte få honom lite mjukare och framförallt att han fick lite bjudning. När vi kom till galoppen släppte det, då föll puzzelbitarna på plats och han kändes som vanligt. Träningen i säg gick väldigt bra, har förr blivit tillsagd någo gång att jag driver på de allra sista sprången innan hindret men det har jag slutat med men idag blev det några gånger då jag nästan blev lite för passiv. När jag gör rätt så gör Kupido rätt och det var riktigt kul att få hoppa idag, det var riktigt kul att få hoppa lite igen. Så taggad inför lokala som är om två veckor!
Kom inte hem förrän klockan var halv fem och då blev det middag på direkten, raclettegrill och det var super gott som alltid. Sedan blev det lite glamour som jag missade i fredags på grund utav halloween-övernattningen på stallet. Imorgon är det skola som gäller och ännu mer plugg väntas, lägger mig och läser någon sida innan jag somnar för då är jag trött på nolltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0