24 ÅR

Man vaknar av alarmet men ligger fortfarande kvar i sängen, snoozar alldeles för länge innan man verkligen tar besultet att kliva upp. Man hinner inte mycket mer än att kliva upp och käka lite innan man måste dra sig. Tisdagens frukost/lunch blev rester ifrån dagen innan, måndag. Jag fick städa lite snabbt inne på mitt rum så att det såg snyggt ut till släkten skulle komma och klädde på mig och for mot skolan. Hyllor var redan avtorkad och det var väl bara skrivbordet och sängen som jag egentligen behövde fixa till. Sedan åkte man som sagt in till stan för att gå på en föreläsning i tre timmar för att sedan åka vidare. Direkt efter skulle vi till stallet, syrran för att jobba och jag för att rida och fixa allt åt Boye. Efter stallet skulle vi sen hem och fira brorsan som fyllde 24 igår, grattis till honom. Dagen gick fort och man hade det man gjorde om jag säger så. Skolan gick väl rätt bra, det var typ två föreläsningar, en gästföreläsning som två från PwC hade på typ femtio minuter en timme och resterande tiden hade vår vanliga föreläsare/lärare.
På stallet så började jag med att rida Boye, tänkte först trimma inne men ändrade mig när jag stod och gjorde iordning honom. Det var för fint väder för att rida inne, solen låg på och det var varken för kallt eller för varmt ute så jag tyckte det var lika bra att passa på att trimma på plan medan man kan och det hade inte hunna blivit mörkt. För att han skulle bli ltie piggare så började jag med att skritta fram ute i skogen och gick sedan in på plan och trimmade honom lite mer. På ena långsidan red jag skänkelvikning, det blev enkelt förklarat ett halvt timglas och på den andra långsdan red jag öppna och en volt på mitten av den långsidan. Boye flyttade bra och jag kände att jag fick honom att spåra, har haft lite svårt i de vänstra varvet då hana vänstra bakben går något innanför spåret ibland. Idag tyckte jag alla ben var på rätt ställe och vet faktiskt inte vad jag gjorde annorlunda eller om det bara var min sits, jag har det i baktanken när jag rider och kanske att jag är lite sne själv när jag rider. Ska försöka kolla på det där men man får hoppas det går lika bra nästa gång.
 
När vi kom hem från stallet var det full rulle här hemma, massvis med folk och en lång drös eller rad med bilar utanför oss. Släkten var väl här fram till tio tiden ungefär, då var väl de sista påväg hem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0