How To Get Away With Murder S2 E14

Spänningen fortsätter, Annalise Keating blev attackerad i Wes lägenhet men på något vänster hann Phillip Jessup försvinna. Jessup är efterlyst och polisen försöker hitta honom medan Annalise och hennes elever samt personal spenderar sin tid hos henne eller i förhör hos polisen angående natten då Singclair mördades. Mördaren till Singclair vet vi alla vem det är och han känner sig skyldig.
Annalise skall berätta sanningen för Wes som till en början inte vet om han ska tro henne, Annalise säger aldrig allt hon vet utan hon utelämnar saker hon tycker inte är värt att nämna även om det är en bidragande faktor.
Annalise berättar att hon var med Rose när hon tog självmord men hon erkänner även att en del av det var Annalise fel och hon känner sig ansvarig för henens död även om ingen tror det. Allt eller väldigt mycket handlar om att vinna fall för henne oavsett hur det går till och om det är sanning eller inte. Den hon företräder ska kunna gå fri, allt för att vinna.

När Annalise Keating jobbar med fallet Mahoney är hon i samma veva gravid och det är något som få har kännedom om. Eve och Frank vet om det men det finns inte många andra utan det är inget hon berättar om även om det tär henne. Hon mister barnet i en bilolycka när hon är påväg stationen för att erkänna att hon var med Rose när hon begick självmord. Wes är oskyldig och likaså Annalise även om det är hon som drivit henne, Rose sista ord är att hon ska ta hand om Wes. 
Även om mycket i avsnittet handlar om Annalise och Wes så har hemligheten om att Frank mördat Lila kommit fram till alltfler, Bonnie finner sanningen att det inte var för Annalise utan för Sam som han gjorde det. Medan Laurel är onykter och tror att Annalise var den som beordade Frank att göra det. Så även Annalise är nu medveten om detta vilket gör att hon sticker till hennes mamma av något skäl. Det fattar jag inte riktigt men vi får väl se vad detta leder vidare.
Mer sanning och sånt kommer fram i och med att Wes inte riktigt tror på Annalise, ifall hon ville så gärna att inte Wes skulle få reda på hur hans mamma dod. Hon skyddar honom från hans pappa som visar sig fortfarande leva och är ingen mindre än Mahoney som hon jobbade för till Annalise förstod varför Rose inte orka leva längre. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0