2016-06-09, S T U D E N T D A G E N !

Jag hade ställt klockan på kvart i sex för att hinna med allt. Duschade håret dagen innan så det var fortfarande fuktigt och blött, så torkade det torrt på morgonen och la drickan på kylning så att den skulle vara lite kall, gjorde även iordningen en baugette också. Sedan började jag platta håret och klockan blev mycket och jag for iväg mot skolan och mot champagnefrukosten.
Champagnefrukost - Det var här dagen började på riktigt, kom dit, drack, åt och snackade. Vi alla var lite beskymrad eller kanske snarare orolig hur dansen skulle gå men försökte att inte lägga så mycket energi på det. Vi hann spela lite kort innan vi drog till skolan för att hinna byta om inför, framförallt dansen men också tävlingarna vi skulle ha och tiden gick rätt snabbt men det gör väl det när man har roligt, visst?
Guldkotten - Vi kom ut och alla samlades, det var alla klassers presentation som vi skulle börja med och det inkluderade ju dansen då. Vi fick vänta rätt länge innan det blev vår tur, vi var väl någon gång i mitten skulle jag tro. Man hann ju bli kall innan vi fick köra men när det var vår tur så körde vi all in. Vad jag vet så grejade vi det relativt bra, vi kanske inte var bäst men vi var typ det enda som inte kopierat en dans rakt igenom. Bara det gjorde oss till vinnare, sedan har jag hört från vissa att vi var bäst och hade bäst dans, så det är bra att andra ser oss som vinnare ändå. Jag hade inte förväntat mig att vi skulle vinna så det var inte direkt någon överraskning om jag säger så. När stafetten eller de andra tävlingarna drog igång så var vi pepp som aldrig förr, man går ju in för att vinna, alltid! Det började strålande, vi var sist ut och det var äggkastning. 3 personer skulle kasta ett ägg så långt som möjligt, d.v.s. ettan kastar till tvåan, tvåan till trean osv. Det blev vinst för våran klass NATE. Den andra tävlingen kom vi typ 3:a och den gick ut på att man skulle kasta ner petflaskor som innehöll 1/3 med vatten, petflaskorna skulle representera käglor och sedan skulle man kasta ner dem, precis som i bowling fast istället skulle vi använda oss utav en stövel, 6 kast totalt och få ner så många flaskor som möjligt sammanlagt. Sista tävlingen var att man först skulle snurra ett par varv innan man med ögonbindel skulle springa till fotbollen för att sedan driva in den i mål, snabbast tid vann och till hjälp hade den med ögonbindlen två som fick berätta vägen, vart man skulle. Har inte en blekaste aning om vi kom tre eller fyra typ men jag vet däremot att vi kom tvåa när alla tävlingar var ihopslagna. Tyvärr förlorade vi bara med ett ynkligt poäng över samhällsklassen B. Det kändes surt men att komma två var väl helt okej det med.
Trappan & flaket - Eftersom att vi blev tvåa på guldkotten, betyder det att vi gick ut som andra klassen på trappan. Vår lastbil åkte trea från slutet trots att vi hade den vinnande lastbilen, vi hade det snyggaste flaket och det stämmer faktiskt. Det var helt klart det snyggaste flaket, måste varit p.g.a. skissen var så otroligt bra. När vi åkte på flaket gick tiden väldigt fort men det var fruktansvärt kul. Vill göra om det här igen, inte en gång utan flera gånger. Dagen var GRYM!
Jag har gått ut gymnasie och efter tre år i natur så är jag väldigt nöjd över mig själv och min insats samt mina betyg för den större delen iallafall. Vissa är jag mindre nöjd med men nu är det över, nu blir det inge gymnasium mer. Det återstår och se om det blir någon skola till höst eller om jag avstår det. Det var trångt på flaket men det var bokstavligen kung och är glad över att vi slapp regn. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0