Uppdatering av de ni missat kring jul..

Var ska man börja egentligen. Det har varit dött här på bloggen sen mitten av förra veckan och det är bara så att jag inte haft orken eller tiden att skriva inlägg. Det var mycket vid jul och man glömmer bort sig vad det är man brukar göra. Så jag tänkte väl göra en summering av samtliga dagar som gått, lite mindre om vissa och lite mer om andra. Sist jag skrev ett inlägg var i onsdags så vi är snart en vecka framåt, vi tar väl och går igenom torsdag till tisdag, det vill säga till idag.
 
Torsdag
En tripp till Birsta för att köpa de allra sista julklapparna för året och hoppträning senare mot kvällen, vilket resulterade till min första avfallning på Boye. Andra gången jag skulle hoppträna honom och jag fick tugga grus, han var inte riktigt sig själv utan var väl mer som en studsboll. Det blev bocksprång lite här och var.  Vi värmde upp självständigt innan vi börja med en övning tillsammans där vi skulle rida öppna på diagonaler och efter det började vi hoppa fram på två sockerbitshinder (böjt spår) med två galoppsprång emellan. När jag ramla av så känner jag hur det tar tvärstopp, Boye börjar studsa samtidigt som han svänger åt vänster mot väggen och jag känner hur väggen närmar sig mig. 
 
Fredag - Dan före doppare dan
Låg jag hemma i sängen, såg skam med syrran och for iväg till farmor och farfar eftersom farfar fyllde år. Vi blev kvar där ett bra tag och sedan hem efter att vi skjutsat brorsan och tjejen till fagga för uppesittarkväll och själv hade vi planerat och vinna något men ingen vinst för någon i familjen. Precis som vanligt, man verkar bara kunna få fyra nummer i rad här i vår familj.
 
Lördag - Julafton var kommen
 Fixade klart allt här hemma och stack sedan upp till farmor och farfar. Var där ungefär fram till fyra tiden och åkte på direkt till nästa ställe. Mormor och morfar, där vi blev kvar till halv två kanske och med hos hem fick man lite av varje, det var allt ifrån kläder, pengar, smink och glas bland annat. 
 
Söndag - Juldagen
Jag vaknar upp och känner mig inte så pigg som man borde. Snoret rann och halsen sved. Sov rätt länge och åkte upp till stallet efter lunch för att ta in hästarna. Jouren är uppdelad i tre pass under helgdagarna och vi hade mittenpasset. Tanken var att vi skulle rida ut på två hästar var men eftersom jag inte kände mig frisk så trimmade Madicken Boye inne och de resterande hästarna fick vila. Åkte hem och la mig i hopp om att bli bättre och få orken tillbaka så fort som möjligt. 
 
Måndag - Annandag jul
Då jag inte orkade med någon uteritt dagen innan så fick det bli en uteritt idag. Det fick bli en lugnare ridtur i sällskap med syrran och Karin. Kupido fick följa med ut och han var väldigt lugn men jag tror han tyckte det var väldigt skönt att få komma ut lite istället för att bara gå inne. Perfekt då det inte var någon ridskola på grund av helgdag. Eftersom jag mådde mycket bättre så passade jag på att få lite plugg gjort, en liten bit närmare att skicka in gruppuppgiften.
Tisdag
Vaknade upp med halsont gånger tusen, det fick vara bra en dag sedan var det tillbaka värre än innan men snoret är bättre. Det blev en tripp till stallet idag med, jag kände att det inte blev någon ridning för min del. Jag blev slut av att bara mocka och jag sparar krafterna till imorgon. Vet inte vad som väntar på schemat men det ska bli roligt oavsett, hoppas jag känner mig bättre bara.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0