Jour dag 2 och luciashow√

Stalljour idag igen, från klockan sju på morgonen till åtta på kvällen och nu är man otroligt trött i kroppen. Det blir ingen sovmorgon imorrn heller utan då drar en ny kurs igång, blir lite intoduktion och sedan en gästföreläsning. Prov redan på fredag och har inte ens en bok än, vi får se hur det här går. 
 
Jouren var lite annorlunda idag eftersom det vankades luciashow mitt på dagen så hästarna fick gå in tidigare än vanligt men det gick ju bra det med. Mockningen är helt klart värst, så himla drygt att mocka spilta efter spilta plus några boxar. När klockan var två så var både rid- och privathästarna inne, avtäckade och redo för luciashow. Efter de fått mat så hade vi tid över så tog den tiden till att fixa till Rick inför kadriljen.Tiden börja närma sig och det blev dags att rida fram och när två nummer hade gått av stapeln så var det kadriljen på tur. Sedan hann man se några nummer innan vi skulle träffas till luciatåget. Tåget hade förökat sig vilket var toppen, ju fler desto bättre. Efter att vi dragit igenom så att texten satt så återgick vi till att kolla lite på showen och hjälpte till att bygga fram samt undan när det var u-sek nummer. Det blev en lång väntan tills det var dax för luciatåg men avslutningsvis gick vi in och sjung. Årets luciashow var plötsligt slut, kändes som få nummer men nu får det väntas ett år på nästa. Man sitter ju på lite idéer redan nu faktiskt men det är ett tag kvar dit.
Boye skulle bli riden och vi tog några skutt då det var ett hinder framtaget, man måste passa på medan man kan. Nä men skämt och sido så blev det ingen hoppträning för Boye tidigare i veckan så han tyckte det var kul att få skutta lite lätt bara med lite dressyrtrim. Andra gången jag hoppar honom men det är ju kul, aldrig tråkigt att hoppa säg. Tillbaka till jouren, efter ridpasset och nu sitter jag här redo för att lägga mig och sova, sova sova..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0