Hoppträning med Kupido & ett ridpass på Avalon

Vaknade sent idag då man var uppe hela natten eftersom jag var in på akuten igår och det blev ett rätt långt besök med mycket väntande och det är väl orsaken till att jag inte hann blogga något igår. Hann inte skriva något om ridpasset som för övrigt var ett av de roligare dressyrpassen jag haft iår så jag tänkte att jag gör väl ett inlägg imorgon om det också ska jag skriva om varför jag besökte akuten.
Dagens hoppträning på Kupido gick väldigt bra, jag är nöjd över både min prestation och Kupidos, med andra ord var Kupido väldigt duktig idag. Det kanske var dressyrtrimmet igår som gjorde det, nä men skämt och sido så var det en väldigt bra och framförallt en rolig hoppträning. Tur jag kunde vara med så att säga, att det inte visade vara något allvarligt igår/idag med magen samt ryggen. Kupido var lite mer framåt än han varit den sista tiden och det är nog bättre det och att man får ta tillbaka lite istället för att man ska behöva driva igång honom. Vi hoppade lite korta banor efter vi hoppat fram och avslutade med att hoppa en liten längre bana på 13 språng ungefär. 
Liten paus och lite återhämtning innan det var dax för nästa ridpass. Avalon fick trimma inne och eftersom det var hinder framme så tänkte jag även passa på att skutta lite, man måste ju passa på att ta några små skutt medan man kan. De var ju andra som red samtidigt så det blev en liten blandning mellan dressyrtrim och markarbete/hoppning. Rättare sagt fick han hoppa två sockerbitshinder på volt, red lite öppna på långsidan och försökte få homom lite mer aktiv i traven så jobbade även mycket övergångar. Han blev lite bråkig och står emot litegrann men tillslut fick man mer bjudning och accepterar hjälperna utan att säga emot. Efter dessa två ridpass var jag klar för dagen, syrran hade hoppträning på kvällen med Boye, jag blev hundvakt åt Willy min stallkompis och vid tio tiden var vi hemma igen, en heldag på stallet så att säga och en bra sådan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0