Skolarbetet följer med hem...

Idag har det varit en dag med saker att göra från morgon fram till midnatt, nä men jag sitter än och har väl tagit en paus nu för att hinna blogga lite. Vi hade matte imorse där vi fortsätter och håller på med lite tanke uppgifter, problemlösningar, man får kalla det vad man vill. Idag fick vi ett korsord vi skulle fylla i med siffror i stället för bokstäver i rutorna. Det var mycket kul och man fick tänka lite dubbelt för att kunna utesluta vissa tal för att sedan veta säkert vilket som skulle passa in. En sådan bra känsla när man får klar den för det är lite mycket i huvudet i början men när du väl kom igång var det inte så svårt. Efter det hade vi typ svenska men jobbade lite gymnasiearbete i stället. Sedan fortsatte vi jobba med GYA fram till historian där vi såg andra akten av teatern om Ingvar Kamprad, kapitalism och kommunism. Efter historian fixade vi klart så vi kunde skriva ut allt till imorgon, då vi ska stå och redovisa vad vi gjort muntlig i söråker för alla naturare. När man kom hem var det prezin som skulle fixas klart och den är väl nästan klar, ska bara fixa korten tills imorgon nu så det blir lite snyggare än att stå med en massa papper i handen.
 
Allt stall blev inställt för min del idag då jag kände att jag inte skulle hinna helt enkelt men imorgon tar vi kanske en tur dit och rider, syrran och jag. På lördag är det hoppträning och som det ser ut är vi bara tre vilket blir toppen, mycket hjälp och man hinner göra lite. Hoppas Kupido är på ett bättre humör och likaså jag.
Får inte glömma, att jag gjorde klart beställningen med iphoneskalet idag och bilden blev tajt men förhoppningsvis blir det bra. Kommer helt klart vara det finaste skal jag har och är verkligen i behov av ett nytt så detta var toppen. För en gång skull lyckas jag vinna en tävling, yey, får tacka finaste killen här ovanför för det!! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0