torsdagen den 29 oktober...

Gårdagen gick fort, ett bevis på att de behövs fler timmar på ett dygn för man hinner inte med sig. Jag skulle kunna beskriva gåraden med ett ord och det skulle vara STALL. Det är väl självklart för det är det ända jag gjort varje dag nu när det varit lov och så kommer det fortsätta, fast kanske bortsett från söndag, då tror jag att jag blir stall och hästledig. Man ska ju ha lite tur att man har några hästar som ska ridas också. Det har ju varit minst en om dagen och det räcker ju det också. 
Igår var det ju torsdag, då åkte vi upp till stallet och mockade och fixade allt åt Boye innan Madicken skulle jobba och medan hon jobba så red jag. Först ut var Suzuki och han är ju under igångsättning och idag var han faktiskt bättre än förra dagen jag red honom (onsdag). Jag fick igenom honom så han var mjuk i båda sidorna, vänstersidan är ju lite av en ständig kamp hoshonom men jag tycker att han blev mycket bra under ridpasset. Vilket kändes kul för att jag har inte ridit honom så jätte mycket och det är kul när man känner en förändring.
 
Andra hästen var ju ingen mindre än Kupido, den bästa utav de bästaste. Med Kupido började jag rida serpentinbågar på ena sidan och andra långsidan red jag skänkelvikning, en liten fortsättning av onsdagens dressyrpass där vi också jobbade lite skänkelvikning. Sedan tog jag bort serpentinbågarna och tog galopp på långsidan. En fin Kupido och en mycket nöjd ryttare, han kan bara han slappnar av och inte tänker för mycket.
Sedan fick jag tid över så jag kunde kolla på lite hoppträning, syrran skulle ju vara med i sista gruppen så man blev ju kvar hela kvällen. När man kom hem så var det bara att hoppa in i duschen, börja packa och sen slog man sig ner vid tv:n och kollade på bonde söker fru, glamour två avsnitt som jag missat och käkade en sen middag. Nu sitter jag här framför datorn och har fortfarande inte packat klart till morgondagen, det kommer bli häktigt känns det som men man får ta det som det kommer. 
 
Trackback
RSS 2.0