Toppenbra tävlingsdag!

Idag var det hopptävling, en ganska mycket bättre dag än gårdagen som man spenderade för att göra en massa prov som kostar 450 spänn. Denna helgdag kunde inte blivit bättre. 
 
Tanken var ju att jag bara skulle hoppa Lagos idag, hans första hopptävling här på ridskolan och vi körde en bana på 60cm. På framhoppningen var han lite spänd i början men med all förståelse, han tyckte att det var märkligt att så många dörrar var öppna och ville gärna springa ut några gånger. När jag väl hoppade fram så gick det ju bra, kändes som det var lite kaos i början men sedan kom lugnet och jag passade på att hoppa fram. Inne på banan så var han lugn, tog allt som det kom och galoppen satt ju nästan hela banan. Det blev en felfri ritt och en duktig Lagos gick i mål.
Sedan efter jag tagit av Lagos så insåg vi att denna som skulle hoppa Rick förmodligen inte skulle dyka upp, så jag passade på att tävla honom också. Så ut med Lagos i hagen och in med Rick till stallet, Rick var inte riktigt lika på som han brukar. Utan på framhoppningen så var han alldeles lugn och mer tillbaka än framåt så på banan red jag på honom lite och hoppa kan han ju. Det blev en felfri ritt i 90cm och tror nästan att det blir KM på honom iår igen. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0