Fälttävlan

Idag var det tävlingsdags för mig och Exxet, startfälttävlan stod på schemat.
 
Dressyr, hoppning och terräng, allt gick rätt bra faktiskt.
Först ut var dressyr och det gick väl sådär, han dog så fort vi kom in på banan, han hade inte mycket bjudning men det gick rätt så bra. Nöjd med vissa delar ur programmet.
Sedan var det hoppning, framhoppningen stryker vi, jag och Exxet tänkte lite olika. Men väll inne på banan så hade vi ett bra samarbete, han lyssnade mer på mig och vi kom rätt bra till de flesta hinder.
Terrängen, ja vad ska vi säga. Exxet blev väldigt spänd och for runt. Vi skulle skritta banan först för att kolla på alla hinder, alla hästar skrittade lugnt då utom Exxet som travade på stället och vågade sig knappt fram till hindren. När visningen av banan var klar var det lång tid att vänta, och Exxet blev mer taggade och reagerade på nästan allt. Var det inte hundar som skällde så var det någon som rörde sig, eller kom det någon häst bakifrån också lite applåder på de. När det sedan var våran tur så valde jag draghjälp (en häst som hoppade före) med tanke på att jag inte kom någonstans själv då han bara for iväg. Terrängen funkade bra, han blev taggade och brydde sig inte mycket om hindren, utan hoppade allt utan problem. Duktig ponny tillslut. 
 
Hav var jätteduktig och kämpade på lilla Exxet, här kommer lite bilder!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0