Inte lika glad som syrran

Jättekul att det har kommit upp en klubbtävlingen igen, tyvärr blir det inget tävlande för mig om inte ett mirakel skulle ske.
 
I alla fall så är Griva halt fram och ska vila den häsr veckan, blir hon inte bättre ska en veterinär kolla henne på måndag. Så någon tävling för oss blir det inte, om det nu inte skulle bli så att Griva är helt bra igen snarast. Så den här veckan blir det inte alls mycket ridning, bara imorgon på min ridlektion på någon häst som ingen annan har. Får se vilken, också är det markarbete, kul. Varför skulle min häst bli halt just nu, känns ju jättetråkigt men finns inget att göra åt de. 
Ska dit på dagen imorgon då jag och Amanda ska ha lite "genomgång" med Maria, om våra ridgrupper, lite tips och så skulle jag tro. Till helgen ska jag iväg till Wången med Amanda och gå en kurs, känns ju lite läskigt. Men tänkte passa på att höra vilken häst man får ha på kvällen då, kanske man lyckas byta om jag får någon lite tråkigare häst! 
 
Så nu håller jag tummarna på att hästen ska bli bra och att vi snart är tillbaka, vill också kunna tävla och hoppa och greja på, det är ju det Griva är bäst på! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0