Sky och Griva

Matilda och Sky, jag och Griva! :)                                                                       Bild från fredags, foto: Kattie
Mer bilder kommer!!!!!          
 
Idag så bytte vi hästar, alltså fick jag sitta upp på Skywalker. Tog inte alls lång stund innan vi bytte tillbaka, haha. Griva var spänd och och inte så samarbetsvillig idag, vet inte om det var för att det var ett annat ekipage inne i manegen samtidigt, dock har hon inte reagerat på andra förut, men den här ekipaget lät lite mer än vad andra brukar göra så jag vet inte. Försökte så gott jag kunde, ibland travade hon på bra, och ibland ville hon inte alls. I galoppen blev hon skrämd av den andra hästen och förstökte springa iväg, som tur var fick jag stopp och var berädd. Gick bätte andra galoppen. Imorgon får hon vila och på tisdag rider jag henne igen, hoppas det bara är jag och syrran i manegen så hon kan slappna av och koncentrera sig. 
Hon är lite rolig faktiskt, alltid när vi kommer in i ridhuset så kollar hon sig i alla speglar, särskilt när man skrittar på långa tyglar, när man jobbar henne så bryr hon sig inte. Så söt! :')

Kommentarer
Postat av: Isabell Gunnarsson

HJÄMP MIG MED ATT FÅ UPP BLOGGEN TILL TOPPEN, BARA DU SOM KAN HJÄLPA MIG!
http://ensatsandehoppryttare.blogg.se/

2013-06-09 @ 21:58:22
URL: http://ensatsandehoppryttare.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0