That's it

Dagen gick fort idag måste jag säga, hann inte alls göra mycket. For till stallet runt tolv för att vi stod för barnkalas idag och det gick väl bra. Sedan kan ju vissa saker förändras, aja jag fick det ganska lätt, vara ridlärare en stund medans några andra tappra tjejer ledde hästarna, ett stort plus i kanten till dem. Sedan allt annat som vi fixade, så som skattjakt och fika och allt annat vi gör. Det krävs en hel del. Men det är inte alltid så roligt då man är ridlärare och vuxna människor börjar lägga sig i, min dotter kan inte rida den hästen pga av vissa själ och allt annat. Det är inte så att man alltid får den häst man vill ha, det skulle inte gå. För alla skulle aldrig bli nöjd, men det förstår tydligen inte alla. Menmen, barnen lyssnade och dem som inte var ridvana tyckte det var roligt och ville rida mera, så jag tror de tyckte det var väldigt roligt. Till nästa gång vet jag att vi inte ska ha några föräldrar i manegen! (Y) Haha! :))
 
Sedan hemma så åt vi middag och familjen kollade på hockey, kul eller inte. Jag satt och vänta på att det skulle vara slut, efter det for vi och handlade och sedan hem och kolla på melodifestivalen som inte alls var bra. Ingen bra låt alls tyckte jag, det blir bara sämre och sämre fast det är kanske för att man blir äldre också. När man var liten tyckte jag det var kul att kolla, nu är man mest intresserad av vem som får reprensentera Sverige, aja nog om de. 
 
Nu så spelas musik och jag klickar runt på howrse som vanligt, hehe, ni undrar nog hur jag orkar och jag säger dessamma, hur orkar jag egentligen spela howrse? ;)
 
Saknart! :'))

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0