På rätt väg

 
Nu går allt som det ska, longeringen går rätt bra. Hon lyssnar väldigt bra, det ända är väl att hon inte gör halt på linan, haha får ta in henne på en liten volt och stanna henne, men hon lyssnar mycket mer på mig och även fast det händer saker runt omkring så lyssnar hon på mig vilket är bra. 
Ridningen går också mycket bättre, lite stel och har inte riktigt någon ork men det ska vi jobba på. Tog lite galopp idag också och det går super. Högergaloppen är helt underbar, så fin är hon, vänster har hon svårare med, lite stelare och tippar lite inåt då man springer, men hon försöker. Jag är så glad att jag lyckades hålla galoppen på volten och att bogarna var på sin plats, brukar ofta åka ut lite så det inte blir någon volt. Traven var bättre idag, mycket stadigare och bra bjudning. Skritten är svårast då hon blir lite lång och tung, samtidigt som hon blir vinglig och ja skritten är svårast. Har inte riktigt lyckats hitta henne där, konstigt nog. Kul att hon ställer upp, det måste bli bra nu om hon ska stå kvar på ridskolan, bästa Griva! :)
Och tack Lovisa för all hjälp, det har varit toppen! ;)
 
Tänkte försöka fixa en liten film på VideofyMe, lite lätt. Bara för att liksom, kan ju faktiskt vara roligt för er läsare att se lite film också, och Lovisa filmade lite idag, också har jag något klipp då vi hoppar ett pyttekryss innan sommaren, så tänkte försöka fixa till en liten film. Kan redan nu lova er att den inte är så bra, då jag inte är så duktig, men ska lära mig. Matilda har ju en mac och där kan man göra en hel del bra filmer, så ska försöka lära mig det programmet för att sedan göra filmer där! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0