Ridpassen, dressyr och markarbete

Red först Nobel, riktigt snäll häst. Haha, han var seg idag också men det gick mycket bättre då jag kände han lite mer nu och hittade lite knappar och så. Han var väl sådär, han blev fin då jag började trava av, riktigt trevlig.
Sedan red jag Donald direkt efter och då var det utan stigbyglar som gällde. Jag var väldigt trött efter att ha ridit Nobel men kämpade på, markarbete var det också och Donald, han var så där. Märks att han inte blivit riden riktigt ordentligt, han behöver verkligen dom här större som rider han men nu går han inte alls ofta med de större. Aja, han blev fin det blev han men han var inte samma häst som jag red igång efter sommaren. Så vi får se hur det går till helgen, jag hoppas att jag kan rida igenom honom ordentligt på framridningen och att de håller sig, att han är avslappnad och inte spänner sig, men jag hoppas på det bästa.

Jag har faktiskt också nån bild då jag rider Nobel, men eftersom Matilda har dom på sin mobil så kan ju inte jag lägga ut någon bild, för hon laddar ju inte upp någon på mig...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0