Proven check!!!

Vaknade vid kvart i 6 och låg i sängen till halv 7 och gjorde mig iordning, fast slet bara på mig nå kläder och håret ser ju ut som det gör, med andra ord så orkar jag inte hålla på med håret men lär väl duscha nu och sen platta det om jag orkar?!

Kom till skolan 5 i 8 och hade matte prov, haha man känner sig sämst då jag kollar klockan när jag har gjort klar del 1, då har en hel halvtimma redan gått, stressig som ***!

Sen var blev det Inge prov på engelskan, vet inte varför utan rättade bara ngn text sen var det gympa och där hade vi bollekar och ni kan ju bara gissa vilka som vann, förlorade 1 gång av 5. Sen hade man lunch, åt ingenting som att vi skulle ha HK prov med både varmrätt och efterrätt... Jobbade med Gibbe och resultat blev riktigt bra, vi hade några instruktioner och det var att det skulle vara morötter och köttfärs i varmrätten och i efterrätten skulle det var blåbär och äpplen.
Vi gjorde en köttsoppa och sen en fruktsallad och det blev riktigt super, gott med fruktsallad. Glömde ta en bild på soppan men tig en efter jag nästan ätit upp fruktsalladen så ni får nöja er med denna bild.......

Idh gick väl bra den med, tycker det är grymt kul att spela bandy,

men ibland blir det lite för mycket, kötta och det är jämt....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0