Varför?

Varför? Ett ord som kommit upp mycket idag. Nej, asså jag förstår inte. Igår när jag kom till stallet så var allt hur bra som helst. Pratar med en i stallet som säger att Zidane är till salu. Tror först inte på hon/han för jag litar inte riktigt på den personen. Jag hade ju inte hört någonting från min ridlärare eller från ridskolechefen. Och med tanke på att jag har ridit han i 2 års tid, tävlat och tränat så tycker jag att jag hade kunnat få veta att dom tänkt sälja honom. Nej, precis. Jag visste inte ens att han var till salu. Tyckte det var lite konstigt att det var en tjej som kom och red han utan ridlärare eller något. Började frukta det värsta.

Så jag red på som vanligt, eller inte som vanligt. Hela lektionen såg jag Zidanes huvud framför mig. Hur han tittar på mig. Flera gånger under ridlektionen höll jag på att börja gråta. Varför skulle han va till salu för? Han är snäll, gör ingenting dåligt och han är omtyckt av eleverna. Varför?

Och så efter lektion satt jag inne i cafét med mamma och då sa hon: "Han kanske är till salu, därför ******* rider honom." Då kunde jag inte vara i stallet längre, jag hade ju tänkt samma sak 10 minuter tidigare. Så jag tog bilnycklarna och gick till bilen. Väntade där och när mamma kom så hade hon pratat med en annan mamma som sagt att han var såld.

Asså jag FATTAR INTE! VADÅ SÅLD?? har han ens varit till SALU?? Och tydligen var det länge sen det bestämdes att den här personen skulle köpa honom. Och ingen har sagt det till mig? Jag har ju ändå ridit han i 2 år och verkligen satsat på han. Varit till sundsvall och tävlat, Härnösand. Nej jag fattar inte? Varför har inte jag fått vetat att dom funderade på att sälja honom? Varför har ingen SAGT NÅGOT.

Det kom som en blixt från en klar himmel. Helt från ingenstans. Han är såld.

 

Varför Varför VARFÖR...

Det va de som tog absolut hårdast, att inte fått veta att dom ens FUNDERAR på att sälja honom. Kan inte beskriva men de gjorde så ont... Hade en jobbig dag idag på skolan. Försökte att inte tänka på det. Men Zidanes huvud kom huvud kom om och om igen. Han ville inte försvinna från mitt huvud. Riktigt jobbigt. Var helt som vanligt mot mina kompisar för dom skulle ändå inte förstå hur de känns.. Kan inte fatta.

 

/Sofia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0