Bilder från nu och då!

Eftersom bloggen har varit tråkig från min sida då jag har varit sjuk så kan ju jag visa er lite bilder från mig och hästarna. Gamla som nya bilder, dåliga som bra, knasiga som normala bilder, laddar upp lite allt möjligt och hoppas på mycket fina kommentarer. Också får ni ju inte glömma frågestunden! ;)
Ja, det var en massa bilder det. En del kanske ni känner igen och en del kanske jag helt enkelt inte ha velat visa. Haha, har verkligen så otroligt mycket bilder som man bara kollar på själv, ni vet sådana man inte vill visa. Bilderna kan väcka så många minnen!
Aja, jag ska kanske berätta om dem underbara varelserna som är med på bilderna. Och det är alla ponnysar som jag tyckt/tycker väldigt mycket om.
Kan ju börja om min lille gråing, eller ja som ni kanske vet är han den mörka skimmeln (med andra ord grå). Han äslkar jag över allt annat, han är den bästa och vi tävlar och tränar tillsammans och ja det är typ det. Han är ganska ung och är under utbildning och vi tävlar just nu L:D och L:C i hoppningen.
Skäcken som finns med på några bilder hette Petty och var en underbar lite b-ponny med ett hjärta av guld. Henne litade jag verkligen till 110%. Hon älskade att hoppa och springa och ja hon fick sluta sina dagar för cirka ett år sedan, tufft var det. Hon har liksom alltid varit den där extra ponnyn jag har haft, en super ponny verkligen.
Sedan har vi Nellie som det finns ganska mycket bilder på. Vet faktiskt inte vad det står för färg på henne men någon mörk mörk fux skulle jag gissa på. Aja, hon var ponnyn jag började i träningsgruppen med, underbar tjej som hade lite humör. Hon kunde tjura ihop och stå på mitten hela lektionen, men aldrig gjorde hon några dumheter med mig. Hon kunde heller inte hoppa vilket visade sig vara helt fel, jag var typ den enda som hade henne på hoppningar för med mig hoppade hon och andra inte, lite knepigt. Aja, nu har hon flyttat till en ny ridskola där hon tävlar för det mesta i hoppning tror jag och hon trivs bra, träffade ju henne i somras vilket var väldigt kul.
Sedan har vi en brun d-ponny vid namn Conan som jag tävlat och grejjat med mycket innan lille Donald dök upp, så har väldigt många minnen med han, en ponny som ställer upp i alla lägen och är hur snäll som helst, ibland saknar man faktiskt han, han är ju som en riktigt hjälte.
Jag tror det var någon bild på Romeo också när vi typ står i en stor vattenpöl. En jättefin ponny på ridskolan som jag inte ridit så mycket men då jag har ridit han har han varit super. Kanonfin, dock vet jag inte riktigt hur hans framtid ser ut. Han var iaf jätt
duktig på att hoppa vilket han inte kommer få göra mer vilket är väldigt synd.
Sedan var den en bild på en till skimmel (ganska så vit) hon heter Whitney och stod på ridskolan och var besvärlig. Jag red henne på slutet innan hon såldes/skickades iväg och hon visade sig vara en riktig prinsessa. På något sätt så började hon hoppa och allt, hon har alltid tvekat och så, så det var ju kul. En fin ponny var det iaf.
Och en bild på Pinnen som jag hade på ridlägret, en ponny som gör allt för sin ryttare.
Haha, hoppas ni fattat nånting iaf och att det var kul att jag bjöd på lite bilder! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0