Matilda´s svar på frågestunden!

Tänkte svara på frågestunden som jag helt och hållet glömt bort att vi hade, men bättre sent än aldrig.....
Innan jag svarar på frågorna tycker jag inte man beöhver ställa någon om man inte vågar stå för det man frågar, det är jävligt fegt, egentligen har man ingen lust att svara på dem men gör det ändå, bara för att det verkar ju som att dom vill ha svar på den/dom frågorna!

Hanna
Vad tycker du om:
Matilda Nybjörk
Victoria åsell
Anna svedlund
Alva Abrahamsson
Jennifer bylin
Betty Ögren
Kim öhlen
Svara i ett inlägg

(Bara du som ställt frågan behöver läsa!Tycker detta är en märklig fråga när jag typ inte ens känner hälften av dom, visst vet jag vilka det är men, svårt att veta vad jag tycker om dom, dom är väl alla snäll och så.)
Svarar inte i ett eget inlägg men, här kommer svaren!

Matilda Nybjörk är en väldigt prat glad tjej som tillbringar mycket tid i stallet, är en duktig ryttare
, rider Conan jätte bra.

Victoria Åsell känner jag inte så väl men pratat med henne någon gång i stallet och så, svårt att skriva vad jag tycker om henne men hon rider väldigt bra och är en jätte snäll person, som jag gärna skulle vilja lära känna bättre.

Anna Svedlund känner jag inte alls kan man säga, vet ju vem det är och så, har gått på samma skola som hon när jag var mindre och skulle tro att hon är en jätte snäll tjej och hon har ju egna hästar och rider ju också bra.

Alva Abrahamsson är en jätte gullig tjej som man alltid har roligt med, som jag alltid var med på stallet förut men blir mer sällan nu då jag inte är lika mycket på stallet som att jag har så mycket träningar, men vi har ju gått på samma ridläger i 2 år, och vi har haft grymt kul, iallafall förra året då vi var på näset, en av dom bästa veckorna i hela mitt liv, helt klart det var grymt kul och vi var ett härligt gäng även fast vi hade några jobbiga på ridlägret men det gör ju också ridlägret lite roligare än då. Hon är duktig på att rida sin häst Mulle även fast han är lite busig ibland, ska även iår åka tillsammans på ridlägret och kan bara säga att jag älskar denna unge, hon är underbar.
Skulle kunna skriva flera flera tusen ord om hur mycket jag tycker om denna unge, hon gör mina dagar så mycket bättre, kan inte tänka mig ett liv då jag inte hade känt henne!

Jenniefer Bylin är en jätte rolig och snäll tjej som jag både har ridit med och spelat fotboll med, har också alltid jätte roligt när man är med henne, och vi hade verkligen jätte kul på bete i somras. Där vi tillbringade många dagar av sommarlovet, hoppas vi gör det i sommar igen! ;)

Betty Öhgren, snäll tjej som har en fin häst och rider mycket fint och bra, länge sen man pratade med henne, känner inte så bra.

Kim Öhlen, en trevlig, glad tjej som jag har varit med nån gång när det var lokaltävling (hemma), hon har även en söt ponny, rider även bra.

Moa
Vad är det för ridläger ni är på? :)
Näset, ligger i matfors, ett jätte roligt och bra ridläger för dom som vill utvecklas och verkligen ha kul,
andra gången vi ska dit iår. :)

Anonym
Matilda, vilken är din favorit av storhästarna?
Har ju inte ridit så jätte många än men rider ju Kupido nu och gillar han verkligen, så det är nog Kupido som är min favorit just nu men gillar även Tibor, men då gillar ju han inte att hoppa. ;)

Vad brukar ni göra i stallet förutom att rida och så?
Spelar mycket kort på stallet nu, kommer inte en dag dit utan kortlek, smörjer annars eller bara pratar med en massa folk, händer även att man pysslar med någon men mest kortspel nu iallafall! :D

Olivia
Har ni bara gått på ridskola, inte haft någon medryttarhäst eller så?
Jag har bara gått på ridskola sen jag var 5år, som sagt har jag ridit i 10år nu och på samma ridskola alla år, rider ju även min kompis häst ibland också.

Jenniefer
ska ni gå på samma ridläger iår igen ?
Självklart ska vi det, det var ju köng förra sommaren och hoppas det blir MINST lika bra iår, hoppas vi blir samma gäng också, bortsett från några ;)

Hur ser ert år ut inom ridningen?
Jag vet faktiskt inte men jag hoppas jag har hittat den rätta häst för mig (som jag passar med och kan tävla), skulle vara jätte kul att åka ut och tävla lokalt också elr bara en hemma lokal, men vill verkligen vara säker att jag har hittat den rätte hästen för just mig och förhoppningsvis har jag blivit en bättre ryttare också.

Moa
Hur länge är hästarna på betet? (:
Det vet jag faktiskt inte! :)

Hanna
Vad tycker du om:
Matilda Nybjörk
Viktoria Åsell
Jennifer Bylin
Anna Svedlund
Sara Simonsson
Kim Öhlen
Linnea Widen

(Dom som är strykna har jag redan skrivit vad jag tycker om, längst upp i inlägget)

Sara Simonsson, snäll tjej som är jätte duktig på att hoppa och så, skulle jätte gärna vilja lära känna henne bättre, då jag inte känner henne så väl.

Linnéa Widén, en snäll och rolig tjej som är jätte duktig på att rida, har bra hästsmak då hon gillar Elf som mig, hon är en väldigt trevlig tjej med andra ord. :)

Hoppas ni är nöjd med svaren nu, får ju alltid och fråga något om det är nått ni vill veta, får alltid ett svar, om det inte är någon dum fråga & jag tror ni förstår vad jag menar! xD

VET INTE VAD DET ÄR FÖR FEL ELR ÄR DET BARA JAG SOM TYCKER TEXTEN BLEV MINDRE PÅ SLUTET!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0