Ridpass, dressyr

Fick ha lilla Tibor idag, en liten storhäst som är väldigt fin att rida men han är inte någon speciell hopphäst. Iaf så red vi ganska självständigt, och jobbade lite så som vi ville så jag jobbade med att han skulle ta en jämn kontakt vilket gick rätt bra. Han brukar ofta bara kröka på nacken och slippa undan en kontakt, när man väl får kontakten så blir han jättefin. SÅ red mycket framridning, lång och låg i formen och så, och det gick bra. Han var lite seg men kom igång bättre på slutet. Han kändes fin, ganska roliga att rida så hoppas jag får han nästa gång också.

Sedan efter skolan blev det stallet igen och skritta igång Linnie, en lite större dam eller inte så jätte stor men större än Tibor. Tror att hon varit halt eller något så nu ska hon sättas igång, har ju inte ridit henne så mycket men hon var snäll. Lite pigg och spänd till början men helt okej. Tycker hon är lite klurig att rida faktikst, hon är liksom så känslig i munnen och tappar stödet hela tiden, men ju mer man rider henne desto bättre går det och vi skrittade bara som sagt så hon kändes okej. Ska rida henne imorgon också så kommer säkert någon uppdatering från det ridpasset också! :)
(bild på tibor tagen från, http://www2.idrottonline.se/TimraHSF-Ridsport/Ridskolan/Bildarkiv/Sommarbete/?ShowFile=268218)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0