Natti♥

Klockan börjar dra sig mot 24 och ska upp 7 imorrn, då jag börjar jobba klockan 8, lite roligare dag imorrn hoppas jag på,får ju rida imorrn vilket fall som helst och det gör ju praon lite roligare måste jag erkänna, ska väl ta hand om ny hästarna litegrann och hjälpa och ta in hästar när dom ska in, kanske får sitta lite på kontoret också, som idag typ!
Men har också fixat klart med en skol uppgift som skulle in för några veckor sen men om jag varit sjuk och fick göra en ny som jag inte hade några grejer hemma, men måste säga att jag är nöjd ändå, hoppas bara man inte skrivt så mycket fel och så, är lite osäker om jag ska vara ärlig, engelska är inte mitt bästa, det är nog idrott och matte om jag får säga, det är nog dom roligaste ämnena också. ;)
Blir inte så lång dag på stallet imorrn tro jag för att man måste ju hem och städa lite också, fast gjorde lite skit göra idag hemma också, lite mindre till imorrn bara.
Tänkte ta lite mer kort då man ändå inte har något speciellt att göra på stallet, får ju i princip göra vad vi vill, ganska tråkigt men ändå så skönt, blir mycket kortspel och käka men man klagar väl inte. :D
Du har gett mig styrkan att fortsätta med det jag älskar & brinner för,
det kommer jag aldrig att glömma, du gör mina dagar ljusare!♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0