Skolan..

Känner mig inte alls pigg idag, skolan gick helt okej. Kändes inte så jobbigt men när man kommer hem får man oont i huvudet och orkar ingenting. Aja, imorgon blir en kort dag då vi inte har någon fysik och har håltimme innan fysiken så då får man sluta ganska mycket tidigare och det är bra. Har först tyska och sedan 3 timmar matte och vi har faktiskt redan börjat på matte d nu. Mycket plugg, en tjock bok som ska bli klar innan sommaren så det kommer bli matte matte matte. Förhoppningsvis går det bra utan några större problem.
Tycker att vi faktiskt haft ganska tur i skolan nu, inget sådär jättetungt jobb har vi fått än och det känns ju bra, men snart lär väl de flesta lärarna planera in lite prov. Nästa vecka får vi nytt schema och det känns inge bra det, kommer säkert förstöra den lilla sovmorgonen som jag har och kommer säkerrt bli mycket mer håltimmar, så vi får se. Kan ju ladda upp en bild på mitt nya schema sedan så ni får se.
Imorgon bir det stallet och ha markarbete på Donni, tror jag. Ska ju få rida Conan något dressyrpass framöver då min ridlärare tyckte jag skulle få testa han då jag inte har ridit han på jättelänge. Ska faktiskt bli kul, för han är fin den där ponnyn också. Så imorgon blir en lång dag på stallet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0