2012!

Då är det bara 5 månader kvar då tills man fyller år eller nästan 5 månader men aja lovet har gått väldigt fort tycker jag och det har varit världens värsta lov enligt mig och mina tankar bara snurrar runt och runt.
Jag vet inte hur min framtid kommer se ut, utan jag bara få ta hur det än blir, så sjukt jobbigt, hade varit så lätt om det hade varit som jag tänkt mig.
Visste ju att denna dagen skulle komma men trodde den skulle komma om typ 2år men hade tänkt själv 1 som att madicken blir tvungen. :D
Tydligen är inte det här mitt eget beslut utan jag lyssnar på dem andra och får ser hur det blir, men det jag kan säga är att det är så sjukt jobbigt att veta att det är slut men ändå kommer jag inte framåt, utan står still efter rutan där jag var med Elf! :)
Det är bra att du står kvar för jag vet vem som kommer ta hand om han och såklart kommer jg alltid vara där och busa med min lilla prins.
Minnena med dig, finns alltid på samma plats i mitt hjärta och från dagen jag red dig var du den jag ville a, dem i gruppen ville att en annan skulle ha han men så småning om så slutade jag i den gruppen och bytte till onsdag och där red jag han och fick andra hästar som att han inte orkar, utan behövs till småbarnen och märkligt men sant så har jag fått ridit en mindra d-ponny än elf och nu är jag för lång? :O
Min syster är 5cm kortare och får rida kvar då undrar jag, är jag verkligen för lång då?

Happy New Year! (2012!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0