äntligen!

Då var jag äntligen klar med so:n då som ska in idag, har suttit upp hela tiden, fy fan vad trött jag är nu blir fan så jävla less på allting vill bara gå och lägga mig lixom men det går inte för jag vet att jag måste göra klart det till imorgon, det är bara att kämpa på, som tur är det ju lov snart och vi går bara till halv 11.
Så lite tur har jag och det känns som att när jag är trött då har jag någon läxa som bara måste göras elr något prov annars om vi inte har något är jag aldrig trött, blir bara så jävla trött på allt just nu, skit skolan och allt är nästan piss, det ända bra på lovet är att man får rida i princip varje dag somatt jag och syrran rider igång Linnie och Frasse, och jag ska lova att ni ska få lite bilder på dom, får se om det blir några när vi rider, borde ju kunna knäppa på varandra.
Men vi får se, imorrn ska vi ju börja trava dom bara lite smått och försiktigt i början, Linnie måste vi kolla ordentligt på för att vissa dagar snubblar hon jätte mkt.
Hoppas bara att båda är bra jag, blir ju ingen ridning med min grupp nu på 2 hela veckor som att en är inställd och andra veckan har vi teori, tråkigt tråkigt.
en ska gå och lägga mig nu så man är pigg till skolan!
I really fell for you......
Vet inte vad har riktigt gör! xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0