hemma kväll...♥

Länge sen ja hade en kväll hemma nu, ha vart på stallet, slalomträning och kompisar varenda kväll senaste tiden (asså inte alla på samma kväll!) mycket skönt äre att få andas och varva ner i soffan :)


Eftersom ZIdane ha vare gipsad på hoven för han hade hål i hovväggen så ha han stått inne i stallet hela veckan, så ni kan ju gissa om han är pigg! I fredags ringde Sara mig och fråga om jag ville komma ner på stallet och släppa han i ridhuset så han fick springa av sig lite, och inte tackar man nej till de! MEn när ja kom till stallet vare centrerad ridning i ridhuse så där kunde ja inte släppa han och inte i paddocken heller... Så de blev longering i stället ;) ja tror de va första gången han blev longerad, han visste inte riktigt va han skulle göra först men på slutet va han riktigt fin i formen och avslappnad :) sen på kvällen vare fotbollsavslutning, vi bowla och åt middag. Om ja säger sanningen så är bowling INTE min grej, tror seriöst att ja missa käglorna mer än ja träffa ja träffa dom.. Men kul vare :D

 

Igår vare KM.. Kom dit 10.15 för att rida Zidane innan tävlingen börja, ja hoppa inte han eftersom han stått hela veckan :) Först klättra vi i mördarbacken och sen red vi ett dressyrpass i paddocken, finaste hästen av alla!♥ Sen avsluta ja me att skritta i backen en gång till :) trött va han efteråt... ;) 12.00 vare dags att bygga banan till KM.. huuua va jobbigt! JA red 90cm (som va Km-klassen) och 1m.. Man va tvugna att slå ihop ponnisarna och storhästarna för de va så få anmälda (men inte i KM, där tävla ponnisar mot ponnisar osv osv.) i 90 vann ja både KM och totalt i klassen överf alla små ponnisar!! :D hihi kulkul! Sen i 1m rev vi näst sista hindret i omhoppningen.. Men ja är SKUUKT nöjd ändå :D finfina Alfons =) VArt en lång dag då jag inte kom hem förns 18.30, och kallt som satan vare hela dan.. MEn va gö man inte för att få rida??

 


Fick lov att ta en bild från Sollefteå, för vi ha inte fixat bilderna från KM än ;)



åsså en bild på finaste hästen i världen!♥

 

NU ska ja fortsätta ha en hemmakväll i soffan! (y) kram på er

XOXO SofiaE


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0