Klubbmästare!

Idag var det tävlingen och ingen vanlig tävling utan KM. Jag tävlade ju naturligtvis Donald och kan inte säga mer än att jag har världens bästa ponny.
Kom dit kvart i åtta, bortade och mockade åt ponnyn, sedan byggde jag bana och gick den, sedan blev det på med sadeln och tränset och rida fram. Hoppade bara 60cm (det lägsta på c-ponny för att tävla KM) då det inte har gått så bra och kände att jag ville få det att gå bra, så Donald var vverkligen super. Hoppade fram och det kändes riktigt bra, hoppade fina språng och så. Sedan på banan så blev det några roliga språng men det blev rätt bra också. Iaf så var vi även snabbast i omhoppningen och vann den klassen. Sedan så var det ju KM också så då fick man hålla tummarna för att man skulle vinna det också vilket gick bra. Donald och jag vann även över alla ridskoleponnyer och blev då klubbmästare 2011. Alltså så glad, en underbar ponny!
Imorgon så laddar vi inför dressyr KM, har inte så stora förväntningar då det inte alls gått bra för oss, men hoppas det går någorlunda och jag kommer ju vara nöjd hur än det går, för vi segrade ju faktiskt hoppningen och Donald som inte ens är så jättebra,  haha men älskar den där gråa skimmeln, han är bara bäst! :')


Kommentarer
Postat av: Anonym

Är donald din ponny? :)

2011-11-20 @ 23:41:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0