Våra djur!

Vi har ju helt glömt bort att berätta om våra djur här hemma!
Vi har iaf en hund och en katt och skriver lite snabbt om dom nu, för vi lär nog skriva mer om dom. :)

Meicie kallas våran hund och är en Amerikansk Cocker Spaniel, hon är född 2004-11-11 och är en svart tik. Hennes pappa kommer ifrån Brasilien och mamman har sina förfäder i England. Min mamma har tidigare haft uppfödning på denna ras och är väldigt kunnig om dom, så hon har haft en egen kennel vid namn Maggidosan. Så mamma valde ju ut en fin valp.
Vi har även ställt ut henne på undutställningar och det har gått rätt så bra, men då Meicie inte gillar kopplet så har vi slutat med det. Vi har istället börjat träna lite agility med henne hemma på tomten och det går bra, slalom har hon inte lärt sig än men tunneln den tycker hon är bäst! Hon hoppar bra, men med hennes päls så river hon dom bara hon snuddar bommen..


Meicie♥


Också har vi ju vår lilla katt, hon är av rasen Brittisk Korthår född 2001-12-15 och har färgen blå och är en innekatt, hon fick vi av pappas jobbarkompis när hon var ca. 1-2 år kommer faktiskt inte ihåg, men jag och pappa åkte och hämtade henne på en fredag, kommer jag ihåg. Iaf så är hon inte så gosig av sig då hon mest var ensam då han innan hade henne, men det har blivit mycket bättre, iaf inom familjen. När det kommer främmande så kan hon fräsa eller ta till tassen, men hon är snäll då man har lärt känna henne.
Jag och Matilda tränar faktiskt agility med hon också, fast bara hoppning då. Hon är grym på att hoppa, hon kan hoppa jättehögt, haha.. Vi har iaf börjat träna hela banor med hinder och det går väldigt bra. Förut hoppade hon bara mot ingången, men kan hoppa från ingången nu.



Mallis♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0