Helgum, och bilder..

Som ni kanske vet så har vi varit borta i ca en vecka i "Helgum" som vi i typ släkten kallar det.
Det ligger i sollefteå ca 10 mil här ifrån. Det är ett hus ute på landet typ och det är ett rätt så stort hus med väldigt mycket mark. Dock är vi inte lika mycket där längre som förr när vi var små, för typ hästarna här hemma går klart före och så, men vi var typ alltid där på lov och så men nu följde vi med då vi hade sommarlov likaså hästarna så då passade vi på att följa med.

Vi har haft det både roligt och lite tråkigt, vi har badat, gått till fåren och pysslat med hästarna Noblesse och Zenja. Vi har även fått besök och hälsat på hos min mormors halvsyster också har jag blivit proffs på fotbollsspelat fifa, haha näe nu skojjar jag, men vi har gjort en massa annat också! :)

Nu tänkte vi visa lite bilder om hur det ser ut och så.


Här ser ni Helgum, vi har tomten till den röda ladan som hör till oss och där ni ser de lite högre gräset och hela vägen ner till vattnet, så om man typ säger vi har inte så mycket tomt ovanför själva huset! :)


Här sover vi! :)
Det är en säng bredvid och det finns fler sovrum!


Här är utsikten från vårt rum, här ser ni kanske tydligare var gränsen går, vår tomt tills det ej är klippt! :)


Här är utsikten från ett annat fönster och då äger vi där det höga gräset är, vet faktiskt inte om det är vårt där det är jordigt.. :P


Här är från samma fönster som ovan fast knäppt mot ladan! :)

Här från andra sidan av huset! :)


Ni ser att det är ganska långt tomten ni ser här är då vår, till och med lill skogen på höger sida, dock saknas en del på vänster sidan! :)

Också vattnet då! :)

Hoppas ni förstod något iaf, det finns otroligt mycket mark, så det gäller bara att bygga ett litet stall och skaffa ett par hästar så blir det rena paradiset! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0