Svar till frågestunden!

Sofia
visst måste vi träffas igen? ;)↲
om ni skulle få välja varsin häst, vad skulle ni då välja för sorts häst, ras osv? ;) madicken får säga sin och matilda sin! fast de kanske ni fatta :P hehe

Madicken
Jaa, vi måste bara träffas igen, helt klart! :D
Jag vet inte direkt vilken ras jag skulle vilja ha, men en smäcker och snygg, gärna brun eller fuxfärgad. Också skulle jag vilja att det var ett sto som kunde ganska så mycket fast gärna lite speciell, och inte runt 8 år kanske. Vet inte riktigt, men skulle helst vilja ha en som var inriktad på hoppning! :)

Matilda
Självklart måste vi träffas igen!:)
Jag vet inte heller riktigt vilken ras jag skulle vilja ha, men en fuxfärgad och gärna lite lat men det ska ändå vara lite krut i den, och den ska mest vara inriktad på hoppning.


Jennifer
hur långa är ni?
vad är era mål med ridningen?

Madicken
Jag vet inte exakt hur lång jag är men 164cm kanske, Matilda är iaf lite längre än mig.
Och mitt mål är väl typ att först och främst ha kul, men jag vill bli duktig och kunna åka ut och tävla så småningom. Men det blir nog med storhäst det. :)
Sedan så vill jag när jag blir större skaffa mig en egen häst! :)

Matilda
Jag är 166cm och mitt mål är att bli riktigt duktig och kunna åka ut och tävla som syrran skrev, kanske tillomed köpa häst! =)



Emelie
Hur många besökare har ni?

Båda svarar
Vi har ganska olika från dag till dag ibland bara tio stycken och ibland över trettio. Vi har iaf just nu haft runt fyrtio som mest! :)

Hoppas ni blev nöjd med svaren! :)
Ni får naturligtvis skriva fler frågor som vi svarar på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0