Spenderar dagen med...

Vaknade vid 6 sedan satt man på datorn, sen la jag mig igen, vaknade sedan lite innan 7 och gjorde iordning mig för dagen!!
Åkte mot stallet men först stannade vi och tanka, sedan när vi var framme pratade madicken med felle och sedan började dem ta in hästarna/ponnysarna.
Jag däremot gick mot Alva och åt frukost där, sedan satt vi vid datan litegranna och lillemor var lite gosig! :)
(lillemor=katt)
Alice gick till stallet lite innan oss, sedan gik vi också mot stallet och kollade på när dem på ridlägret red och sedan gick vi ut och knäppte lite kort på dem som jobbar, när dem red xD
Sedan fodrade vi hästarna och så sedan körde vi flaggleken i lilla manegen och ni kan ju gissa vems lag som vann!?
Sedan gick dem upp och åt i cafeterian, korv och mos och jag och Alice cyklade hem och åt wook, sedan cyklade vi tillbaka och hjälpte barnen att göra iordning hästarna och knoppade lilla Pysen som blev så snygg! :)
Men jag hade ju Alva som hjälp:)<3
Sedan åkte Alva och jag hem från stallet och skulle vila litegrann och då satt vi oss vid en dator var och  Alva som ska vila lite för att hon ska tävla ikväll.
Jag hoppas man kommer dit och kan kolla men får ju se, för man har ju ingen skjuts dit, kan ju lixom inte heller åka moppe som att vi inte vet vart det ligger någonstans, men iallafalll så är det på Alnön.

Nu ska vi äta sen ska vi tillbaka till stallet och fixa Mulle till tävlingen, vi duschade ju som sagt han igår och smörjde stövlar,träns,benskydd!!;D

Kommer väl ett till inlägg ikväll och då kommer även lite bilder på Madicken och några kanske på Felicia.
(När dom rider Tibor & Romeo)

Dem var väldigt fina tycker Alva & jag så dem är godkända!!! :)

Bilden tagen från ridlägret på Mig & Ruby!<3
Fotograf:Alice Abrahamsson! ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0