Hemma från stallet+fotbollen!!!

Idag har man ju varit på stallet idag igen och jag, Madicken och Flisan tog in hästarna vid klockan 8 sedan så jobbarna iväg på hästarna och jag lekte lite med ridlägerbarnen och det gick väl bra men det blev lite väl jobbigt med en del, en del var tvungen och ta kort på mig men jag vägrade så då började hon och bli sur och jaga mig men jag sprang iväg sedan började dem och göra iordning hästarna och jag hjälpte dem att fläta och knoppa hästarna, dem skulle rida ut å jag hängde med ut och gick med Agnes & Dunnilla och bara för man hängde med så skulle ju dem trava väldigt mkt såklart. :P
Sedan så gav vi dem mat och barnen åt hamburgare och jag och Alice cyklade till hons mormor & morfar som vanligt och där fick vi vänta i drygt 10 minuter och vi åt pannkaka som gick fortast att göra för vi skulle vara tillbaka klocken 1 för då började tävlingen!!
Cyklade tillbaka och knäppte lite kort på barnen när dem tävlade (kommer bilder inom kort tid från tävlingen) och sedan fikade allihopa tillsammans tårta och glass. Tårtan var för att en tjej vid namn Maja åkte av, så hon hade baka tårta och sedan så gick jag och Maja ut och då kollade jag när Tim red i paddocken och sa till Maja att hon skulle hämta Madicken för hon visste jag ville se.
Pratade lite med Tim och så sedan kollade mn även när Alva hoppade litegrann.
Sedan så kom Madicken och Jenniefer och då stod vi och prata ett bra tag med Alva & Tim. ;)
Sedan när Tim red hem så gick jag och Madicken och bytte om sedan gick vi vidare till cafeterian för att spela kort och då kom Alva & Jenniefer och då spelade vi Vänd 10 och pratade lite! :D

Sedan åkte man på träning på BSK och det gick skit tycker jag men på slutet gick det bättre när vi spelade fotbolls tennis. Nickarna var bäst, det andra gick bara dåligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0